Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ROOTS MUSIC FESTİVAL FETHİYE’DE

Roots Music Festival bu yıl 13-14 Eylül tarihlerinde Fethiye, Kayaköy'de.

Köklerini belli bir coğrafyadan ve kültürden alarak yönünü evrensele vermeyi başarmış birbirinden önemli müzisyenleri, ülkemizin en ilginç noktalarından biri olan Fethiye, Kayaköy’de biraraya getirmeyi amaç edinen Roots Music Festival bu yıl 13-14 Eylül tarihlerinde düzenleniyor.

Gelenekselleşmesi planlanan bu 2 günlük müzik ziyafeti boyunca Tatavla Keyfi, Kırıka, Burhan Öçal & Trakya All Stars, Kuan, Hüsnü Şenlendirci ve Fuat Saka gibi kendilerine has tarzlarıyla dikkat çeken sanatçı ve gruplar sahne alacak.

3000 yıllık yaşanmışlığın beşiği, halen köy kimliğinin yoğun olarak hissedildiği büyülü bir vadide bulunan Kayaköy, ülkemizin en gizli saklı kalmış yerlerinden biri. Festival aynı zamanda, kendine has tarihi dokuya sahip bu ayrıcalıklı yeri de keşfetmeniz için bir sebep olabilir. Roots Music Festival, ruha gıda olmanın yanında özel yiyecek-içecek alternatifleri ile damak tadına da fazlasıyla hitap ederek müzikseverleri her anlamda doyuracak nitelikte olacak.

Etkinliklerin iptal edildiği müziğe ve morale olabildiğince ihtiyacımız olan bir dönemde, taptaze bir müzik ziyafeti sunacak Festival, Kayaköy’ün tarifi zor atmosferine iki günlüğüne evrensel bir fon müziği oluşturarak hepimize ilaç gibi gelecek.


SH  1.09.2016

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.