Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İNCİ EVİNER VENEDİK BIENALİ’NDE

Küratörlüğünü Fulya Erdemci ve Ilgın Deniz Akseloğlu’nun üstlendiği 14 Haziran – 9 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek Cappadox 2018 Çağdaş Sanat Programı’na katılan İnci Eviner, 11 Mayıs - 24 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 58. Uluslararası Sanat Sergisi’nde de yer alacak.

İşlerinde, çizimden yerleştirmeye, video, performans ve fotoğrafa pek çok mecra kullanan sanatçı, bienalde Türkiye Pavyonu için yeni bir çalışma gerçekleştirecek. Eviner, Cappadox için Ortahisar’ın ilk kütüphanesi olan Hüseyin Galip Efendi Halk Kütüphanesi'ne özgü yeni bir iş yapacak.

Genellikle farklılık gösteren perspektifler, fikirler ve kanılar üzerine düşünen Eviner, bu fikirlerin, başta kadın ve kadın bedeni olmak üzere kültürel ve toplumsal kimliğe dair daha kapsamlı mefhumlarının nasıl şekillendirildiğiyle ilgileniyor.

Cappadox, bu yıl 14 – 19 Haziran 2018 tarihleri arasında ‘Sessizlik’ teması altında dördüncü kez düzenlenecek.


SH  25.04.2018

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.