Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

6 YENİ FİLM VİZYONDA

2'si yerli yapım, biri animasyon, 6 yeni film sinemaseverlerle buluştu.

Bu hafta vizyona giren filmler "Watchmen", "Gran Torino", "Sıradan Bir Gündü" ve çizgi film "Cüceler Devlere Karşı" ile yerli yapımlar "Gökten Üç Elma Düştü", "Yaşam Arsızı" oldu.

WATCHMEN
Alan Moore ve Dave Gibbons imzalı çizgi roman kahramanı Watchmen, Zack Snyder'ın yönetmenliğiyle beyazperdede.

Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Billy Crudup ve Malin Akerman'ın rol aldığı film, süper kahmanların var olduğu 1985'in New York'unda geçiyor. Amerika'yla Sovyetler Birliği, nükleer savaşın eşiğindedir. Komedyen lakaplı süper kahraman öldürülür. Olayı soruşturan Rorschach, aslında cinayetin süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu öğrenir. Bunun üzerine Rorschach, komployu engellemek için süper kahramanları yeniden örgütlemeye çalışır.

GRAN TORINO
Clint Eastwood'un yapım ve yönetmenliğini üstlenip, başrolünü de oynadığı Gran Torino'da diğer rolleri Bee Vang, Ahney Her, Christopher Carley ve John Carroll Lynch paylaşıyor.

Filmde göçmen komşuları tarafından önyargılarıyla yüzleşmeye zorlanan, emekli bir otomobil işçisi olan, Kore Savaşı gazisi Walt Kowalski'nin dramatik öyküsü konu ediliyor.

SIRADAN BİR GÜNDÜ
Frank A. Cappello'nun yazıp yönettiği Sıradan Bir Gündü'de Christian Slater, Elisha Cuthbert, William H. Macy ve Sascha Knopf oynuyor.

Filmde iş hayatında arkadaşlarınca dışlanan ve kötü bir yaşam süren Bob Maconel'ın, güzel bir kız olan Vanessa'nın hayatını kurtarması sonrasında başından geçenler işleniyor.

CÜCELER DEVLERE KARŞI
Yönetmenliğini Robert Rhodin'in yaptığı Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda, macera dolu, keyifli bir animasyon. Filmde, genç cüce Junior'ın komik serüveni ele alınıyor.

GÖKTEN ÜÇ ELMA DÜŞTÜ
Raşit Çelikezer'in senarist ve yönetmen olarak ilk uzun metraj çalışması olan Gökten Üç Elma Düştü'nün başrollerinde Köksal Engür, Bennu Yıldırımlar, Kürşat Alnıaçık ve İsmail Hacıoğlu var.

Bursa İpekyolu Film Festivalinde En İyi Film ödülünü kazanan filmde, Evim dedikleri bir apartmanda istemeden bir araya gelen, birbirlerine ölesiye muhtaç üç kişinin yaşadığı dramatik olaylar hikaye ediliyor.

YAŞAM ARSIZI
Yasemin Alkaya'nın yönetip, başrolünü oynadığı Yaşam Arsızı'nda diğer rolleri Elif, Aysun ve Funda Çağlayan paylaşıyor.


Sanatsal Haber  6.03.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.