Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

GAZETECİ GÜLAY FIRAT ‘ACEMİ ÇÖPÇATAN’I YAZDI

Herkes mutlu sonları sever ama Eros'un küçük kızı sanki daha çok! Yalnız bir kusuru var, biraz acemi… Onun attığı oklar pek de hedefi vuramıyor hatta yanlış kalplere isabet ediyor…

Gazeteci Gülay Fırat , ilk romanı " Acemi Çöpçatan" ile kitapseverlerle buluştu. Milliyet ve Sabah gazetelerinde gündem yaratan haberiyle tanınan Gülay Fırat 'ın Tara Yayınevi'nden çıkan " Acemi Çöpçatan" kitabı yerli bir romantik-komedi türü olarak nitelendirilebilir.

İtiraf edilsin ya da edilmesin herkesin isteği, "doğru insanı bulup mutlu bir aşka yelken açmak" meselesini fazla içselleştiren kitabın baş karakteri Eros'un, pardon Ecoş'un kendini "fahri aşk doktoru" ilan etmesiyle olaylar başlıyor.

Kimi zaman Eros'un kızı, çoğunlukla yaveri ama aslında bal gibi de " Acemi Çöpçatan" olan Ecrin'in maceraları; şaşırtıcı tesadüfler, gülümseten gelişmeler, karmaşık düşünceler ve bazen de kendi gönül ilişkileriyle karışıp adeta sarpa sarıyor. Nevin-Suat, Buğz-Peri, Demir-Hülya ve niceleri " Acemi Çöpçatan"ın okları ile feleğini şaşırıyor.

Hayatın yoğun temposuna minik bir ara verip bu iyi niyetli ama acemi çöpçatanın romantik maceralarını okurken çok eğleneceksiniz.


SH  27.10.2018

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.