Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

YASEMİN YALÇIN VE İLYAS BAKIRKÖY’DE

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncuları Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey, Bakırköy Çarşı’da Sinema 74 olarak yıllarca sinema salonu olarak hizmet veren salonda, yeni adıyla ‘Sahne 74’ ile tiyatroseverlerin karşısına çıkacaklar.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret eden Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey ziyaret sırasında şu açıklamayı yaptılar: “Sinema 74 adıyla yıllarca Bakırköylülere sinema salonu olarak hizmet veren salonu, uzun uğraşılarımız sonucunda ‘Sahne 74' adıyla açıyoruz. 1 Şubat'ta da ‘Vee Perde' oyunumuzla 12 yıl aradan sonra tiyatro izleyicisinin karşısına çıkacağız. Burada ayrıca; İ.Ü. Devlet Konservatuarı Ana Sanat Dalı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Suat Özturna başkanlığındaki akademisyen arkadaşlarımızla, gençlere; kamera arkası ve önünü, sinemayı, tiyatroyu, oyunculuğu öğreteceğiz. Bugün de Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret ederek; sanata ve sanatçıya her zaman destek veren Başkan Kerimoğlu ve Bakırköy Belediyesi ile her zaman işbirliğine açık olduğumuzu ifade etmeye geldik” dedi.

“ÇOK MEMNUNUZ”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da şunları ifade etti: “İnce İnce Yasemince komedi dizisindeki ‘İtilmiş ve Kakılmış' tiplemeleriyle gönlümüzde taht kuran değerli sanatçılarımız Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey'in tiyatrolarını Bakırköy'de açmalarından dolayı çok memnunuz. Ayrıca açacakları akademiyle de pek çok gencimize ışık tutacaklar. Bakırköy'ü kültür ve sanatın başkenti yapacağız iddiamızın gereği olarak biz de elimizden gelen desteği sanata ve sanatçıya her zaman vermeye hazırız. Kendilerine Bakırköy'e; Bakırköy Belediyesi kültür ve sanat merkezlerinin sahnelerinin yanında yeni bir sahne kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz”


SH  23.01.2019

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.