Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

İSTEK ACIBADEM ÖĞRENCİLERİNİN SERGİSİ UPSD MAÇKA’DA

İSTEK Özel Acıbadem Okulları Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IB DP)

12. Sınıf Görsel Sanatlar dersi öğrencileri, mezuniyet sergisi bugün Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Maçka sergi salonunda açılıyor. İmer Tanrıver, Nilsu Enüstün, Atakan Tekparmak, İris İşçiel, Utku Gürtekin, Doğa Usal, Hande Naz Turgay, Melisa Samancıoğlu, Damla Kuralay ve Tunç Tabak isimli öğrencilerin enstelasyon, video art, pentür, digital art, fotoğraf, baskı resim, ebru, heykel gibi üretimleri izleyici ile buluşuyor.

Çağdaş ve klasik perspektif içinde geniş sanatsal bir disiplinlinde üretilen çalışmalar öğrencilerin iki yıllık üretimlerini kapsıyor. Araştırıp, okuyarak ve sorgulayarak öğrenen öğrenciler sergi temaları ise “Eşitsizliğin içindeki eşitlik”, “Bilinçaltı”, “Çocuklukta Kalmışlık”,”Hayaller ve Gerçekler”, “Hayatla Yabacılaşma”, “Su ve Mavi”, “Neo Ekspresyonist Günlüğüm”, “Kimlik”, “Çocukluk” ve “Özgürlük”. 20 Mart’ta açılan sergi 30 Mart tarihine kadar UPSD Maçka sergi salonunda izlenebilir.

Açılış: 20.03.2019
Saat: 18.30-20.30
Adres: Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Maçka Demokrasi Parkı Sanatçı İşlikleri Şişli Evlendirme Dairesi yanı 80220 Şişli /İstanbul

Tel : 0212 247 62 83
Mobil: 0 533 162 70 05


SH  20.03.2019

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.