Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

NEBAHAT KARYAĞDI 3. BARSELONA ULUSLARARASI SANAT BIENALİNDE

Ressam Nebahat Karyağdı Barcelona MEAM Avrupa Modern Sanatlar Müzesi) Müzesinde gerçekleşen 3. Uluslararası Barcelona Sanat Bienaline, İtalyan Effecto Arte galeri ile katıldı. Karyağdı 2019 yılında ürettiği en yeni eserleri ile uluslararası sanatseverler ile buluşuyor.

Paralel sergi ve etkinliklerle zenginleşen 3. Uluslararası Barcelona Bienali 5-7 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşirken, etkinliğin ana mekanı olan MEAM Müzesi 200 sanatçıyı ağırlıyor. 3. Barselona Sanat Bienaline seçilen sanatçıların eserleri Picasso müzesine oldukça yakın olan eski ismiyle Gomis Palace olan müzede ücretsiz olarak gezilebiliyor. Avrupa, Amerika, Avustralya ve Asya ülkerinden pek çok sanatçıyı farklı disiplinlerdeki eserleriyle sanatseverlerle buluşturan etkinlik konser ve panel etkinliği ile başladı.

Aşk, özgürlük, yabancılaşma ve küresel sorunlara duyarlılık temalarını renkli ve yaratıcı anlatımıyla şekillendiren yazarımız, ressam Nebahat Karyağdı yaz aylarında açacağı grup sergisine ve yeni uluslararası sergi projelerine hazırlanıyor.

MEAM MUSEUM European Museum of Modern Art
Carrer de la Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona, İspanya

NEBAHAT KARYAĞDI KİMDİR?

Nebahat Karyağdı, 2004 yılında RH+ Sanat dergisinin düzenlemiş olduğu “Yılın En İyi Genç Ressamı” yarışması ile sanat alanına girdi, beş kez yılın en iyi genç sanatçısı seçildi. İlk Uluslararası ödülünü Selanik’te aldı. Resmi ve özel koleksiyonlarda çalışmaları bulunuyor. Acıbadem'de ki atölyesinde çalışmalarına devam ediyor. Halen İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Okullarında görsel sanatlar öğretmenliği yapan Karyağdı, bu alanda da sanatsal bilgi ve birikimini öğrencilerine aktarıyor.

Antalya’da doğan Nebahat Karyağdı, 2001’de Antalya Tic. Ve San. Odası Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni (ATSOAGSL) bitirdi.

2005’te Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 2006’da Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde “Özel Öğrenci” oldu. 2007’de ANSAN üyesi oldu.

PEK ÇOK AVRUPA ŞEHRİNDE SERGİLER

2009’da UNESCO Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) ve Güzel Sanatlar Birliği üyesi oldu. 2012’de UNESCO Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

2016’da İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü'nde yüksek lisans programından mezun oldu.

Miami, Londra – Oxford, Barselona, Atina, Amsterdam, Floransa, Selanik ve Girit’te Contemporary Sanat fuarlarına katılan sanatçı, Avrupa’nın çeşitli şehirleri ve ülkemizde kişisel ve grup sergileri açtı.


SH  6.04.2019

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.