Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ANKARA’DA SİNEMA ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Türk ve dünya filmlerinin biraraya geldiği Uluslararası Ankara Film Festivali sinemaseverleri 20. kez selamlıyor.

Başkentliler sanata, film festivaliyle doyacak. Türk ve dünya filmlerinin biraraya geldiği Uluslararası Ankara Film Festivali sinemaseverleri 20. kez selamlıyor. 12 Mart'ta başlayacak olan festivale dünyaca ünlü sinemacılar konuk olacak.

20. kez düzenlenen festival, Türk ve Dünya sinemasının birbirinden güzel örneklerinin yansıra vizyon şansı bulamayan kısa, belgesel ve canlandırma filmlere de ev sahipliği yapacak.
On gün sürecek olan festival kapsamında pek çok ödül de sahibini bulacak. Ünlü yönetmen Krzysztof Zanussi'nin de katılacağı film festivalinde, gösterimlerin yanısıra "Festival Treni", "Sanat Sokağı" gibi pek çok etkinlik de düzenlenecek. Festival hazırlanırken yeni sinemacılar da unutulmamış. 16 kategorideki festivalde, 4 kategoride verilecek ödüller; ilk filmleri ile festivale katılan sinemacılar için olacak.

Sinemaseverler 22 Mart'a kadar sürecek olan festivalin filmlerini, Kızılay Büyülü Fener Sineması ve Çağdaş Sanatlar Merkezi'inde izleyebilecek.


Sanatsal Haber  9.03.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.