Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SEVGİ ENERJİSİ SERGİSİ ‘AQAŞ’DA AÇILDI

Hamam Arts Hub & Helo hayata karşı duyulan bağlılık ve ilgi ile oluşan yaşamsal süreci ve yaydığı enerjiyi irdeleyen "Aqaş" Sevgi Enerjisi sergisine ev sahipliği yapıyor.

İnsanın kendisini ve bir başkasının ruhsal gelişimini desteklemek amacıyla benliğini genişletme arzusu, eylemi yada herhangi bir şeye karşı duyulan bağlılık ve ilgi ile oluşan yaşamsal süreç olarak tanımlanan sevginin enerjisi, binlerce yıldır bilinen bir gerçektir. Doğal sistemin sürekliliği içinde varolan ve evrensel bir duygu oluşumu olarak irade ile ortaya çıkan bu eylemin birleştirici gücünün yarattığı enerjinin kendisi görülmez ama etkisi varoluşun kendini oluşturmaktadır.

Denizhan Özer küratörlüğünde gerçekleşen ve yaşamla olumlu anlamda bağlantı kuran "Aqaş" gelişen teknoloji, farklılaşan düşünce yapısı ile doğadan, gelenekten uzaklaşan günümüz insanına sevgiyi ve sevginin yarattığı enerjinin olumlu etkilerini anlatmaya çalışıyor. Ahmet Yeşil, Akın Ekici, Ataman Oğuz, Bahadır İşler, Bülent Bakan, Deniz Gökduman, Deniz Pireci, Eda Çığırlı, Eda Özçelikbaş, Farnaz Vakili, Gamze Soykan, Gizem Enuysal, Güngör İblikçi, Haydar Ekinek, Hayri Emrar Ertaş, Işıl Gönen, Joel Menemşe, Melis Boyacı, Metin Kafkas, Nagihan Kazancı, Nebahat Karyağdı, Neslihan Kıyar, Nevres Akın, Özge Günaydın, Özge Gürkan, Özgür Eryılmaz, Pelin Özgöçen, Serina Tara, Songül Canerik, Tomur Atagök, Tülay Özkul, Tülin Onat, Yeşim Yıldız Kalaycıoğlu, Yıldız Doyran ve Zeynep Yazıcı'nın yer aldığı sergide sanatçılar içinde bulunduğumuz zaman diliminde sevginin enerjisini kendilerine ait dille oluşturdukları yapıtlarda anlatıyorlar. Kadın Kültür Platformu tarafından organize edilen, genç sanatçıları ve girişimcileri desteklemek amacıyla çeşitli projeler yapan Hamam Arts Hub & Helo'da gerçekleşen "Aqaş Sevgi Enerjisi" sergisi, 8 Haziran - 4 Eylül 2021 tarihine arasında Cumartesi, Pazar günleri haricinde her gün 11.00-16.00 saatleri arasında Covid 19 protokol kuralları çerçevesinde randevu ile gezilebilir.

24 Mayıs - 1 Eylül 2021
Hamam Arts Hub & Helo

Bilgi ve randevu için
Hilal Dönmez
0532 2892012


SH  4.06.2021

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.