<..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ALMANYA 20. TÜRK FİLM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Film şenliği, Münih'te 21-29 Mart'ta "Para ya da vicdan" sloganıyla düzenlenecek. 22 Mart'taki galada Derviş Zaim'in "Nokta" filmi gösterilecek.

Almanya'nın Münih kentinde 20. Türk Film Günleri 21 Mart'ta başlıyor.

"Sinema Türk" adlı dernek tarafından Münih'te 29 Mart'a kadar "Para ya da vicdan" sloganıyla düzenlenecek film şenliğinin galası 22 Mart Pazar günü kentteki Gasteig Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Dünya çapında tanınan Türk müzisyen Ömer Faruk Tekbilek'in resital sunacağı gala gecesinde, Derviş Zaim'in "Nokta" adlı son filmi gösterilecek.

Rejisör Zaim'in yanı sıra yönetmen Kürşat Kızbaz ve "Sonbahar" filminin başrol oyuncusu Onur Saylak'ın da katılacağı şenlikler çerçevesinde, Türk ve Alman film yapımcılarının da katılacağı bir panel düzenlenecek.

Bavyera Film Destekleme Fonu ile Sinema Türk Derneği tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen panele, Film Yapımcıları Meslek Birliği (FİYAB) temsilcileri de katılacak ve panelde olası ortak projeler hakkında konuşulacak.

Festivalde "Nokta"nın yanı sıra Özcan Alper'in "Sonbahar", Selim Evci'nin "İki Çizgi", Seyfi Teoman'ın "Tatil Kitabı", Onur Ünlü'nün "Güneşin Oğlu", Derviş Zaim'in "Cenneti Beklerken", Sinan Akkuş'un "Evet, İstiyorum", Metin Erksan'ın 1964 yılı yapımı "Susuz Yaz", Ben Hopkins'in "Pazar, bir ticaret masalı" adlı filmler ile Kürşat Kızbaz'ın "Mevlana" ve Ümit Kıvanc'ın "Naze" adlı belgeselleri gösterilecek.


Sanatsal Haber  14.03.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.