Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

BİRİ YERLİ 6 YENİ FİLM VİZYONDA

Bu hafta, biri yerli yapım, 6 yeni film gösterim izleyiciyle buluştu. Haftanın yeni yapımları şunlar; "Hızlı ve Öfkeli 4", "Son Oyun", "Marley ve Ben", "Kıymık" ve "Vahşet Partisi" ile yerli yapım "Yengeç Oyunu"...

"Hızlı ve Öfkeli 4"
Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı "Hızlı ve Öfkeli 4"de başrolleri, serinin ilk filminde olduğu gibi Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez ve Jordana Brewster paylaşıyor.

Filmde, 8 yıldır kaçak olarak Meksika'da yaşayan eski dolandırıcı Dom'un sevgilisi Letty'nin trajik bir şekilde öldürülmesi ve Los Angeles'a geri dönmesi ardından, ajan Brian'la uyuşturucu kralına karşı verdikleri adrenalin yüklü, amansız mücadele konu ediliyor.

"Son Oyun"
Mimi Leder'in yönettiği "Son Oyun"da Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell ve Robert Forster rol alıyor. Filmde, son ortağını bir soygunda kaybeden, usta hırsız Keith Ripley'in, yanına yine hırsızlıkta becerikli Jack Gabriel'i alması sonrasında başlarından geçenler işleniyor.

"Marley ve Ben"
Yönetmenliğini David Frankel'in üstlendiği "Marley ve Ben" adlı filmin başrollerinde Jennifer Aniston, Owen Wilson, Eric Dane ve Kathleen Turner var. Filmde, yeni evlenen hayvansever çift; John ve Jenny Grogan'ın hayatına Marley adındaki köpeğin girmesiyle yaşanan komik olaylar hikaye ediliyor.

"Kıymık"
Shea Whingam, Paulo Costanzo, Jill Wagner ve Rachel Kerbs'in oynadığı "Kıymık" adlı filmin yönetmenliğini Toby Wilkins üstlenmiş. Filmde, yıl dönümlerini kutlamak ve romantik bir hafta sonu için ormana kamp yapmaya giden genç çift Polly ve Seth'in başlarından geçen korkunç olaylar ele alınıyor.

"Vahşet Partisi"
Yönetmenliğini Jonathan Levine'ın yaptığı "Vahşet Partisi"nin başrollerini Amber Heard, Michael Welch, Whitney Able ve Edwin Hodge üstleniyor. Filmde, iki kafadar Chole ve Red'in, okudukları lisenin gözde kızı Mandy Lane'i hafta sonu tatili için çiftliğe davet etmeleri ardından gelişen korku ve gerilim dolu olaylar konu alınıyor.

"Yengeç Oyunu"
Ali Özgentürk'ün yazıp yönettiği "Yengeç Oyunu" adlı filmde Ayça İnci, Ayşe Kökçü, Melda Yılmaz, Ensar Kılıç ve Özcan Varaylı rol alıyor. Filmde, İstanbul Üniversitelerinde tarih asistanlığı yapan Asya'nın, yanına 5 yaşındaki kızı İpek'i de alarak, doğduğu şehre gelmesi sonrasında yaşanan dramatik olaylar anlatılıyor.


Sanatsal Haber  3.04.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.