Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ZEKİ MÜREN’İN HAYATI FİLM OLUYOR

'Çığlık Çığlığa Bir Sevda' isimli filmde Ediz Hun, Zeki Müren'i oynayacak!

Ünlü film yönetmeni Ülkü Erakalın 21 yıl sonra bugün yeniden rejisör koltuğuna oturuyor. Hem de büyük yankı uyandıracak bir sinema filmi için... Bu sinema filminin ilginç ayrıntılarını Günaydın'dan Yüksel Aytuğ yazdı.

'Çığlık Çığlığa Bir Sevda' isimli filmde Ediz Hun, Selma Güneri, Tomris Oğuzalp, Irmak Ünal, Özgür Özberk ve Cenk Sözeri rol alıyorlar. Film ekibi bugün Alanya'da "motor" demeye hazırlanıyor. Film, bir yıldızın doğuşunu, zirveye yükselişini, daha sonra zirveden aşağı yuvarlanmayı hazmedemeyerek, bir ödül töreni sırasında hayata veda edişini anlatıyor.

Filmde ismi anılmasa da, bu büyük yıldızın Sanat Güneşi Zeki Müren olduğu pek aşikar. Ülkü Erakalın'ın yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığı, senaryosu da kendine ait filmde Zeki Müren'i, Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Ediz Hun canlandıracak. Tıpkı Sanat Güneşi'nin son yıllarına ev sahipliği yapan Bodrum gibi, filmin tamamı da bir sahil kentinde, Alanya'da çekilecek. Alanya Belediyesi ise çekimler süresince maddi manevi tüm imkanlarını ekip için seferber edecek.


Sanatsal Haber  7.04.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.