Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

4 YENİ FİLM SİNEMALARDA

Müzede Bir Gece 2, Arkadaşımın Aşkı, Lilli ve Sihirli Kitabı ile Türk filmi Hadigari Cumhur, haftanın yenileri.

Müzede Bir Gece
Yönetmenliğini Shawn Levy'nin yaptığı Müzede Bir Gece'de Ben Stiller, Owen Wilson, Amy Adams, Stewe Coogan ve Bill Hader rol alıyor.

Serinin ikinci filminde, tadilat için kapatılan Doğal Tarih Müzesinin bekçisi Larry Daley'nin başından geçen komik maceralar işleniyor.

Arkadaşımın Aşkı
Haftanın bir başka komedi filmi de, Howard Deutch'un yönettiği Arkadaşımın Aşkı... Filmin oyuncu kadrosunda Dane Cook, Kate Hudson, Jason Biggs, Lizzy Caplan ve Alec Baldwin yer alıyor.

Kadın erkek ilişkilerinin ele alındığı filmde, iki yakın arkadaş Dustin ve Tank'in yaşadığı komik olaylar hikaye ediliyor.

Lilli ve Sihirli Kitabı
Oscar ödüllü yönetmen Stefan Ruzowitzky imzasını taşıyan Lilli ve Sihirli Kitabı'nda başrolleri Alina Freund, Sami Herzog, Theo Trebs ve Antonia von Melville paylaşıyor.

Armin Toerkel ve Ralp Martin'in kitabından beyazperdeye uyarlanan filmde, sihirli bir büyü kitabının içinden koruyucu küçük ejderha Hector'un çıkması ardından 10 yaşlarındaki Lilli'nin hayatının değişmesiyle, yaşanan fantastik serüven konu alınıyor.

Hadigari Cumhur
Harun Özakıncı'nın yazıp, yönetip, başrolünde de oynadığı Hadigari Cumhur'un diğer rollerinde Ersin Aycan, Duygu Urak, Merve İldeniz, Serhat Saylan ve Yelda Günay Akbulut var.

Yaklaşık bir yılda Bodrum'da çekilen filmde, Cumhur ve ablası Asiye'ye babalarından miras kalması sonrasında yaşananlar ele alınıyor.


Sanatsal Haber  22.05.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.