Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

8. ALSANCAK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Konak Belediyesi'nce düzenlenen ve çeşitli kültür ve sanat etkinlerinin yer alacağı şenlikler 27-29 mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Konak Belediyesi tarafından 27-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak "Alsancak Şenliği"nde, çeşitli kültür ve sanat etkinleri yer alacak.

Belediye Başkanı Hakan Tartan, bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek şenliğin Alsancak'ta mahalleli olma kültürü, bilinci ve sorumluluğunu yaşamak ve paylaşmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği ile düzenlenecek şenlikte sokak tiyatroları, konser ve gösterilerin yanı sıra ilk kez yapılacak "Çocuk Oyunları Festivali yer alacak.

Tartan, gelecek yıl şenliği uluslararası boyuta taşımayı düşündüklerini ve kentteki üniversiteleri dahil etmeyi planladıklarını ifade etti.

Şenliğin sponsorlarından Efes Pilsen, şenlikte dans, trio dinletisi, perküsyon yarışması, tavla turnuvası gibi çeşitli etkinliklerle yer alacak.

Şenlik süresince, plastik sanatlardan, duvar boyama sanatına, Türk Sanat Müziğinden Balkan ezgilerine ve caz, rock, blues dinletilerine uzanan üç günlük bir kültür sanat ziyafeti sunulacak.

Birinci günde Vasıf Çınar Meydanında Grup Mavi, ikinci günde Alsancak İskelesi'nde Balkan Ekspres ve son gününde ise Gündoğdu Meydanı'nda Özlem Tekin ve Badem grubunun konserleri düzenlenecek.


AA  27.05.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.