<..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

6 YENİ FİLM VİZYONA GİRDİ

Haftanın yenileri şunlar: Davetsiz, Darbe, Evlilik Sınavı, Palermo'da Yüzleşme, Donmuş Irmak ve Sokakların Kralı Romeo.

"Davetsiz"
Charles ve Thomas Guard kardeşlerin yönettiği korku-gerilim örneği "Davetsiz"de Emily Browning, Arielle Kebbel, David Strathairn ve Elizabeth Banks rol alıyor. Güney Kore yapımı "Karanlık Sırlar"ın yeni çevrimi olan filmde, Anna ve Alex adındaki iki kızkardeşle, üvey anneleri Rachel arasındaki ölümcül irade savaşı konu alınıyor.

"Darbe"
Yönetmenliğini Paul McGuigan'ın yaptığı "Darbe"de Chris Evans, Camilla Belle, Djimon Hounsou ve Dakota Fanning oynuyor. Özel efektleriyle dikkati çeken, aksiyon yüklü bir bilim kurgu olan filmde, Amerikan hükümetinin el altından yürüttüğü bir projenin çalışanlarından kaçma mücadelesi veren, Hong Kong'ta yaşayan bir grup gencin maceraları konu ediliyor.

"Evlilik Sınavı"
Avustralyalı yönetmen Stephan Elliott'un, Noel Coward'ın oyunundan esinlenerek, 10 yıl aradan sonra imza attığı "Evlilik Sınavı"nda başrolleri Jessica Biel, Colin Firth, Kristin Scott Thomas ve Ben Barnes üstleniyor. Varlıklı bir İngiliz aristokrat ailesinin varisi olan John'un, tatil için gittiği Fransa'nın Güney Sahillerinde, güzel ve çekici Amerikalı otomobil yarışçısı Larita'yla tanışıp, evlenmesi ve ülkesine dönmesi ardından gelişen komik olaylar ele alınıyor.

"Palermo'da Yüzleşme"
Wim Wenders'in yönettiği "Palermo'da Yüzleşme"nin başlıca rollerinde Milla Jovovic, Dennis Hopper, Patti Smith ve Lou Red var. Filmde, çalışmaları müzelerde sergilenen ve dergilerde yer bulan, dünyaca ünlü fotoğrafçı Fin'in, çekim için Palermo'ya gitmesi sonrasında yaşadıkları hikaye ediliyor.

"Donmuş Irmak"
Başrollerini Melissa Leo, Misty Upham, Charlie McDermott, Michael O'Keefe ve Mark Boone Junior'ın paylaştığı "Donmuş Irmak"ın senarist ve yönetmeni Courtney Hunt. Sundance Film Festivali'nde Büyük Jüri Ödülü'nün sahibi olan, Oscar'a En İyi Senaryo ve En İyi Kadın Oyuncu dallarında aday gösterilen filmde, Kanada'nın Amerika sınırına yakın bir yerde, yaşadışı yollardan göçmen taşıyarak ayakta kalmaya çalışan iki kadın; Ray ve Lila'nın başından geçen dramatik olaylar anlatılıyor.

"Sokakların Kralı Romeo"
Senaristliği ve yönetmenliği Jugal Hansraj'a ait "Sokakların Kralı Romeo", minik sinemaseverlere yönelik, keyifli bir animasyon. Filmde, onu çok seven ailesinin Londra'ya taşınmasıyla yalnız başına Mumbai sokaklarında yaşam savaşı veren Romeo'nun, Laila'yla tanışması ardından yaşanan serüven konu ediliyor.


Sanatsal Haber  30.05.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.