Terminatör: Kurtuluş
Yönetmenliğini Jo..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

3 YENİ FİLM VİZYONA GİRDİ

"Terminatör: Kurtuluş", "Aşk Uğruna" ve "Körlük" adlı filmler sinemaseverlerle buluştu.

Terminatör: Kurtuluş
Yönetmenliğini Joseph McGinty Nichol'ün üstlendiği filmin başlıca rollerini Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington, Moon Bloodgood ve Bryce Dallas Howard paylaşıyor. Filmin konusu şöyle:
Kıyamet sonrasındaki 2018 yılında geçen, aksiyon ve macera dolu bir bilim kurgu olan filmde, John Connor ile bir grup insanın dünyayı kurtarma macerası konu ediliyor.

Aşk Uğruna
Fred Cavaye'nin yazıp yönettiği Aşk Uğruna'nın başrollerinde Vincent Lindon, Diane Kruger, Lancelot Roch ve Olivier Marchal var. Filmde oğlu Oscar ve karısı Lisa'yla birlikte sakin ve mutlu bir yaşam süren edebiyat öğretmeni Julien'in, bir sabah cinayet iddiasıyla tutuklanan ve suçsuz olduğuna inandığı eşini hapishaneden kurtarma serüveni hikaye ediliyor.

Körlük
Tanrı Kent'in başarılı yönetmeni Fernando Meirelles'in imza attığı, Cannes Film Festivali'nin açılış filmi Körlük'de Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover ve Gael Garcia Bernal rol alıyor.

Nobel Ödüllü yazar Jose Saramago'nun aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmde, modern bir kentte yayılan bulaşıcı beyaz körlük salgınından etkilenmeyen kadının, akıl hastanesinde karantinaya alınanların arasına karışması ve yedi kişiye önderlik etmesi sonrasında yaşananlar konu alınıyor.


Sanatsal Haber  6.06.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.