Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

ELVIS VE MONREO MÜZAYEDEDE

İki yıldızın bazı kişisel eşyaları satışa çıkıyor...

Amerika'nın iki büyük yıldızı; Marilyn Monroe ve Elvis Presley'in bazı kişisel eşyaları açık artırmayla satışa çıkarılıyor... Satışa çıkarılan eşyalar arasında, kıyafet ve takıların yanısıra reçete ve ilaç kutuları da var.

Julien Müzayede Evi iki ünlü Amerikan yıldızı, Marilyn Monroe ve Elvis Presley'in kişisel eşyalarını satışa çıkarıyor. Ay sonunda Las Vegas'ta düzenlenecek müzayede öncesinde eşyalar, New York'ta basına tanıtıldı.

Beyazperdenin efsane sarışın yıldızı Marilyn Monroe, müzayedede daha çok kıyafetleri ile yer alacak. Monroe'ya ait portakal rengi bluzun en az 7 bin dolardan alıcı bulması bekleniyor.

Monroe'nun tilki kürkünden beyaz etolünün de en aşağı 8 bin dolara satılacağı tahmin ediliyor. Müzayedede, ünlü beyaz şemsiyesinin yanısıra Marilyn Monroe'ya ait "Bazıları Sıcak Sever" filminin senaryosu da satışa çıkarılacak. Orijinal senaryoda, Monroe'nun filme ilişkin aldığı çeşitli kişisel notlar bulunuyor.

Marilyn Monroe'nun 275 parça eşyasının, toplam 800 bin ila 1 milyon 200 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.

Müzayedede, Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley'e ait 45 eşya da açık artırmayla satışa sunulacak. Bu eşyalar arasında, kıyafetlerin yanısıra, imzalı fotoğraflar, bazı takı ve saatler ile Elvis'in ölmeden önceki günlerde kullandığı ilaçlar ve bunlara ait reçeteler de bulunuyor.

Elvis'in eşyalarının da toplam 1 milyon dolara kadar alıcı bulabileceği belirtiliyor.


Sanatsal Haber  8.06.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.