Adamım Benim
John Hamb..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

5 YENİ FİLM VİZYONDA

Bu hafta vizyona giren filmler; "Adamım Benim", "Aşk Ateşi", "Hain", "Kanlı Hesaplaşma" ve "Lanetli Ev"

Adamım Benim
John Hamburg'un senarist, yapımcı ve yönetmen olarak imza attığı Adamım Benim'de Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones ve Andy Samberg oynuyor.

Erkekler arası dostluk ve arkadaşlığı öne alan filmde, rüyalarının kadını Zooey'la evlenme hazırlıkları yapan emlakçı Peter Klaven'ın, Sydney Fife'la tanışması ardından gelişen komik olaylar konu ediliyor.

Aşk Ateşi
21 Gram, Babil, Paramparça Aşklar ve Köpekler filmlerine kalemiyle hayat veren, ünlü senarist Guillermo Arriaga'nın ilk yönetmenlik deneyimi olan Aşk Ateşi'nde Charlize Theron, Kim Basinger, Jennifer Lawrence ve Jose Maria Yazpik rol alıyor.

Anne kız ilişkilerine odaklanan ve kadın olmaya vurgu filmde, çocukluğu zor şartlarda geçen, restoran işletmecisi, gizemli Sylvia'nın yaşadığı dramatik olaylar hikaye ediliyor.

Hain
Jeffrey Nachmanoff'un yazıp yönettiği Hain'in başrollerini Don Cheadle, Guy Pearce, David Hoberman ve Jeffrey Silver paylaşıyor.

Politik göndermeleri de barındıran, adrenalin yüklü bir aksiyon olan filmde, uluslararası bir komploya ait soruşturmaya adı karışan, eski özel harekat subayı Horn'un başından geçen dramatik olaylar işleniyor.

Kanlı Hesaplaşma
Yönetmenliğini Derek Yee'nin yaptığı Kanlı Hesaplaşma'nın başrollerinde Jackie Chan, Naoto Takenaka, Daniel Wu ve Xu Jinglei var.

Filmde, sevdiği kadın için, Çin'den Japonya'ya uzanan tehlikeli bir gemi yolculuğuyla kaçak yollardan bu ülkeye giren Steelhead'in Tokyo'daki maceraları konu alınıyor.

Lanetli Ev
Başrollerini Virginia Madsen, Kyle Gallner, Martin Donovan ve Amanda Crew üstlendiği Lanetli Ev'in yönetmeni Peter Cornwell.

Filmde yeni evlerine taşınan Campbell ailesinin yaşadığı korku ve gerilim dolu olaylar ele alınıyor.


Sanatsal Haber  13.06.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.