Haftasonunu sinema salonlarında değerlendi..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

4 YENİ FİLM VİZYONDA

Sinemaseverler "Teklif", "12 Tuzak", "17 Yeniden" ve "Soldaki Son Ev" filmlerini izleyebilecek.

Haftasonunu sinema salonlarında değerlendirmek isteyenler için bu hafta 4 film vizyona girdi.

Teklif
Anne Fletcher'ın yönettiği Teklif'de Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig Nelson ve Betty White gibi isimler rol alıyor.

Kitap editörü Margaret'ın sınır dışı edilerek ülkesi Kanada'ya gönderilmesi gündeme gelince olaylar gelişir. Margaret, asistanı Andrew ile nişanlı olduğunu hükümet yetkililerine bildirince, damat adayının ailesiyle tanışmak için Alaska'nın yolunu tutmak zorunda kalırlar.

12 Tuzak
Renny Harlin'in yönettiği ve John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott ile Steve Harris'in oynadıkları 12 Tuzak, heyecanın sınırlarında gezindiriyor.

Milyonlarca dolarla kaçmaya çalışan Miles Jackson'ı, New Orleans polisi Danny Bexter durdurmayı başarır. Ancak Miles'ın kız arkadaşı yanlışlıkla öldürülür. Hapisten kaçmayı başaran Miles, Danny'e 12 tane çözülmesi imkansız görevler verir. Danny bu 12 tuzağı geçerek, kız arkadaşı Molly'nin hayatını kurtarmak zorundadır.

17 Yeniden
Jason Filardi'nin senaryosunu kaleme aldığı ve Burr Steers yönettiği filmde başlıca rollerini Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon, Michelle Trachtenberg, Sterling Knight, Melora Hardin ve Matthew Perry paylaşıyor.

17 Yeniden'de, Mike'a ikinci bir şans verilir. Mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri dönen Mike'ın görünümü 17 yaşında gibidir, ama otuz yaşındaki tavırları, 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.

Soldaki Son Ev
Dennis Iliadis'in yönettiği ve Sara Paxton, Martha Macisaac, Tony Goldwyn ile Monica Potter'ın oynadığı fim, 1972 yapımı bir filmden uyarlanmış.

Collingwood ailesi tatil için bir dağ evine giderler. Ailenin kızı Mari, orada Paige ile arkadaş olur. Fakat bir çete tarafından iki arkadaş kaçırılır. Film da, intikam almaya kararlı Mari'nin ailesinin, saldırganların hayatını cehenneme çeviriği korku ve gerilim dolu olaylar ele alınıyor.


Sanatsal Haber  19.06.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.