Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

EN BÜYÜK KİTAP FUARI YARIN AÇILIYOR

Alanında "dünyanın en büyük ve en önemli fuarı" kabul edilen, Türkiye'nin bu yıl "onur konuğu" olarak yer alacağı Frankfurt Kitap Fuarı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılımıyla yarın açılacak.

Bu yıl 15-19 Ekimde düzenlenecek olan Uluslararası Frankfurt Kitap Fuarı, kültürel etkileşim ve faaliyetler alanında dünya çapında önemli bir etkinlik, fikri mülkiyet alanında ise önde gelen uluslararası bir platform ve pazar olarak biliniyor. 60. Frankfurt Kitap Fuarı kapsamında, ''Bütün Renkleriyle Türkiye'' teması altında Türkiye'nin derin edebi birikiminin yanı sıra kültür ve sanatının da tüm yönleriyle tanıtılması amacıyla okuma etkinlikleri, konserler, dans ve tiyatro gösterileri, sanat sergileri, sempozyumlar gibi yaklaşık 250 etkinlik düzenlenecek. Türkiye, aralarında 100 yayıncı, 350 yazar/çevirmen ve 320 sanatçının bulunduğu toplam 1000 kişilik bir heyetle Fuar'da temsil edilecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Frankfurt ziyaretleri çerçevesinde, 14 Ekim günü Frankfurt Belediye Sarayını ziyaret ederek Altın Defteri imzalayacak, ardından Almanya Federal Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier'i kabul edecek.

Frankfurt Kitap Fuarının açılışında konuşacak Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte Türkiye Pavyonu'nun açılışını yapacak.


Sanatsal Haber  13.10.2008

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.