Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

TEK NOTALIK ADAM’A İSPANYA’DAN BÜYÜK ÖDÜL

İspanya’da düzenlenen 32. Cine Elche Uluslararası Film Festivali’nde Dağhan Celayir’in yönettiği Tek Notalık Adam, festivalin “En İyi Film” ödülünü kazandı...

53.Valladolid Film Festivali, Toulouse Film Festivali, Tofifest International Film Festivali ve 20.İstanbul Kısa Film Festivali’nde aldığı ödüllerle ve yarışma bölümünde katıldığı 38 uluslararası film festivaliyle büyük başarı kazanan Tek Notalik Adam bir büyük başarıya daha 32.Cine Elche Uluslararası Film Festivali’nde ulaştı.

İspanya’da bu sene 32’incisi düzenlenen Cine Elche Uluslararası Kısa Film Festivali’ne başvuran 1400 kısa film arasından 82 film arasında finale kalan, Dağhan Celayir’in yönettiği, Tek Notalık Adam filmi, festivalin En İyi Film Ödülü’nü kazandı.

İspanya’nın en eski film festivallerinden olan Cine Elche’nin 32 senelik tarihinde ilk defa En İyi Film Ödülü’nü İspanya dışında bir ülke kazandı.


Sanatsal Haber  3.08.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.