Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

CEM YILMAZ’DAN ÖZPETEK’E ÖVGÜLER

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İtalya'nın güneyindeki Lecce'de 'Serseri Mayınlar' adlı yeni filmini çeken Ferzan Özpetek'in setini ziyaret etti.

'Vahşi Batı' filminin çekimlerini tamamlayan ve son montaja girecek olan Cem Yılmaz, dinlenmek amacıyla çalışmalarına kısa bir ara vererek yakın arkadaşı Ferzan Özpetek'i ziyaret etti.

'Serseri Mayınlar'ın çekimlerinin yapıldığı sete gelen Yılmaz, İtalyan oyuncularla tanıştı ve esprileriyle sette neşeli bir ortam yarattı.

Yılmaz, 'Özpetek'in hayranıyım' derken, "Ferzan, yurt dışında hep övündüğümüz bir yönetmen. Türkiye ile de ilgileniyor. Festivalleri takip ediyor, Türk sinemasına destek veriyor" dedi.

KOMEDYEN OLARAK DA ÇOK SEVİYORUM
Özpetek'in filmlerinde her zaman bir mizah olduğunu kaydeden Cem Yılmaz, "Ben, Ferzan'ı komedyen olarak da çok seviyorum" diye konuştu.

"Gelecekte ortak bir film yapma projesi olabilir mi?" sorusuna, "Ferzan'ın Türkçesini geliştirmesi lazım!" diye esprili cevap veren ünlü komedyen, "Ama tabii ki benim de İtalyancamı ilerletmem gerekiyor. Ortak bir noktada da buluşabiliriz!" diye ekledi.


AA  21.09.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.