Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

5 YENİ FİLM VİZYONA GİRDİ

Bu hafta ikisi yerli yapım, beş yeni film gösterimde...

"Suretler", "Kadın Aklı Erkek Aklı", "Ricky", "Sarı Saten: Günahkarların Aşkı" ve "11'e 10 Kala" haftanın yenileri.

"Suretler"
Terminatör: Makinelerin Yükselişi ve U-571 filmlerinin yönetmeni Jonathan Mostow'un, Robert Venditti ile Brett Weldele'nin çizgi romanından beyazperdeye uyarladığı Suretler'in başrollerini Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike ve James Francis Ginty paylaşıyor. Aksiyon yüklü bir bilim kurgu olan filmde, bir üniversite öğrencisinin gizemli cinayetini araştıran, FBI ajanları Greer ve Peters'ın başından geçenler konu alınıyor.

"Kadın Aklı Erkek Aklı"
Yönetmenliğini Robert Luketic'in üstlendiği Kadın Aklı Erkek Aklı'nın başrollerinde Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter ve John Michael Higgins var. Keyifli bir romantik komedi olan filmde, bir televizyon programı yapımcısı olan Abby ve işe yeni alınan, muhabir-sunucu Mike'ın ilişkileriyle, komik maceraları konu ediliyor.

"Ricky"
Senarist yönetmen François Ozon'un, İngiliz yazar Rose Tremain'in Moth adlı kısa öyküsünden sinemaya aktardığı Ricky'de Alexandra Lamy, Sergi Lopez, Melusine Mayance ve Arthur Peyret rol alıyor. Filmde sıradan bir yaşam süren Katie'yle Paco'nun tanışıp, masalsı bir şekilde evlenmeleri ve çocuklarının olması ardından gelişen dramatik olaylar hikaye ediliyor.

"Sarı Saten: Günahkarların Aşkı"
Yönetmenliğini Mehmet Çoban'ın yaptığı Sarı Saten:Günahkarların Aşkı'nda Hatice Balaban Çoban, Menderes Samancılar, Anton Algrang, Lisa Hahn ve Mark Zak oynuyor. Filmde Berlin'de lisede okurken zorla evlendirilmek istenince evden kaçan ve sığındığı dayısının oğlu Bilal'in tacizine maruz kalan Meryem'in, taksi şoförü Galip'le tanışması sonrasında yaşadığı dramatik olaylar ele alınıyor.

"11'e 10 Kala"
Senaryosu ve yönetimiyle Pelin Esmer imzasını taşıyan 11'e 10 Kala'nın başrollerini Nejat İşler, Mithat Esmer, Tayanç Ayaydın ve Laçin Ceylan üstleniyor. Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Film Ödülünü, Köprüdekiler ile paylaşan filmde, iki yalnız adam; memur emeklisi kolleksiyoncu Mithat Bey'le, oturduğu apartmanın kapıcısı Ali'nin ilişkileri anlatılıyor.


Sanatsal Haber  26.09.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.