Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

3 JULIETTE BINOCHE BİR ARADA

Yaşayan en önemli aktrislerden Juliette Binoche'un üç filmi aynı kutuda raflarda...

Fransız sinemasının en önemli oyuncularından Juliette Binoche'un romantizm izleri taşıyan 3 filmi tek sette buluşuyor.

Ünlü aktrisin 'New York'ta Bir Çılgın', 'Aşkın Büyüsü' ve 'Kırmızı Balonun Yolculuğu' adlı filmleri Saga Film etiketiyle raflarda.

“Onun bakışlarındaki derinlik her yönetmeni etkilemiştir.” (Roger Ebert)

Ünlü sinema eleştirmeni Roger Ebert, Binoche'u ''derin duyguları klişeler kullanmadan kendi tarzında ifade edebilen doğal yeteneğe sahip bir oyuncu'' olarak niteliyor.

''Her film yeni bir kapı gibidir. Her kapıyla kişiliğinizi ve hayatınızı değiştirirsiniz'' (J.Binoche)

'Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği', 'Üç Renk' gibi önemli filmlerde yer alan Binoche, 'İngiliz Hasta'daki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oscar'ını kazanmıştı.

NEW YORK’TA BİR ÇILGIN
New York’ta yaşayan psikanalist Henry Harriston işine bir süre ara verip Paris’e gitmeye karar verir. Bir ilan sayesinde, dansçı Béatrice ile apartman dairelerini değiştirirler. Henry Paris’e vardığında bir hata yaptığını anlar: Hiç karşılaşmadığı bu kadın kendisine darmadağın bir daire ve arkasından ağlayan aşıklar bırakmıştır. Béatrice ise New York’taki şık dairesine yerleşip Henry’nin hastalarını kabul etmeye başlamıştır bile...

AŞKIN BÜYÜSÜ
Diane Kurys’in yönettiği 'Aşkın Büyüsü', 19. yüzyılda romantizm akımının en önemli isimlerinden olan şair Alfred de Musset ile kadın yazar George Sand'in fırtınalı ve tutkulu aşkını anlatıyor. Juliette Binoche, Benoît Magimel ve kostümlerde dünya modasının önemli ismi Christian Lacroix'yı bir araya getiren 'Aşkın Büyüsü', kargaşa içinde olan bir toplumun ortasındaki iki insanın gerçek ve çarpıcı hikayesini anlatıyor.

KIRMIZI BALON’UN YOLCULUĞU
Yalnız bir çocuğun peşinde, Paris sokaklarında gezinen gizemli kırmızı balon, kırık yaşamlara, parçalanmış ailelere, büyük ve kalabalık bir şehrin kalbindeki ıssızlığa tanıklık ediyor.
Çocuğunu yalnız yetiştirmenin getirdiği baskıyı göğüslemeye çalışan Suzanne, oğluna bakması için Çinli bir kız bulur. Suzanne, ara sıra oğlunu ihmal ettiğini hatırlar ve suçluluk duygusuyla onu şımartır. Ayrıldığı eşi ile yaşadığı sorunlar, oğlunun duygusal dünyasını anlamasını engeller.


NTVMSNBC  29.09.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.