Bu hafta üçü yerli yapım, altı..." /> Sanatsal Haber... Türkiye'nin Sanat ve Kültür Portalı.

                                                                               

  Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

6 FİLM VİZYONA GİRDİ

"Matrak Adamlar", "Son Veda", "Oyuncu" "Karanlıktakiler", "Kampüste Çıplak Ayaklar" ve "Acı" vizyona girdi.

Bu hafta üçü yerli yapım, altı yeni film sinemaseverlerle buluştu. "Matrak Adamlar", "Son Veda" ve "Oyuncu" adlı yabancı yapımlar ile "Karanlıktakiler", "Kampüste Çıplak Ayaklar" ve "Acı" adlı Türk filmleri sinemaseverleri bekliyor.

"Matrak Adamlar"
Senaristliğini ve yönetmenliğini Judd Apatow'un üstlendiği "Matrak Adamlar"ın başrollerini Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann ve Eric Bana paylaşıyor.

Komediyle dramın iç içe geçtiği filmde, ölümüne az bir süre kalan ünlü bir komedyenin, ikinci bir şansı elde etmesi ardından yaşadıkları hikaye ediliyor.

"Son Veda"
Yojiro Takita'nın yönettiği "Son Veda"nın başrollerinde Masahiro Motoki, Ryoko Hirosue ve Tsutomu Yamazaki var.

En İyi Yabancı Film Oscar'ı dahil bir çok ödülün sahibi olan "Son Veda", Japonya'nın dini inançlarına ve geleneklerine yer yer komik ve duygusal bir bakış atan ve ölümün bir son mu yoksa yeni bir yolculuğun başlangıcı mı olduğunu sorgulatan bir yapım.

"Oyuncu"
Mark Neveldine'la, Brian Taylor'un birlikte yönettiği "Oyuncu"da Gerard Butler, Michael C. Hall, Amber Valletta, Logan Lerman ve Terry Crews rol alıyor.

Zihin kontrol teknolojisinin, tehlikeli bir gerçeklik haline geldiği yakın geleceği konu alan bir aksiyon gerilim olan filmde, toplumdan uzak bir yaşam süren milyarder Ken Castle'ın, tartışılan bir oyun biçimini yaratması sonrasında gelişen olaylar anlatılıyor.

"Karanlıktakiler"
Çağan Irmak imzasını taşıyan "Karanlıktakiler"de Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe, Derya Alabora ve Şebnem Dilligil oynuyor.

Filmde 30'lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında çalışan Egemen'in, annesi Gülseren ve aşık olduğu patronu Umay'la ilişkileri konu ediliyor.

"Kampüste Çıplak Ayaklar"
Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Melza Burcu İnce, Damla Sönmez, Türkü Hazer, Emrah Akduman ve Altan Erkekli'nin paylaştığı "Kampüste Çıplak Ayaklar"ın yönetmeni Cansel Elçin.

Türkiye, Hindistan ve Fransa'da çekilen filmde, İstanbul'da bir üniversitede okuyan bir grup gencin zorlu hayat mücadelelerinde geçirdikleri değişimin öyküsü anlatılıyor.

"Acı"
Cemal Şan'ın yazıp yönettiği "Acı"da başrolleri Nesrin Cavadzade ve Erol Demiröz üstleniyor.

Erzincan'ın ikibin metre yüksekliğindeki bir dağ köyünde çekilen ve kuşak çatışmalarını merkeze alan filmde, dedeyle, torunu arasındaki ilişki ele alınıyor.


Sanatsal Haber  3.10.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.