Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

COSTNER BİR KEZ DAHA İSTANBUL’DA

Oscar ödüllü ünlü yıldız Kevin Costner ve grubu Modern West 16 Ekim Cuma günü Hilton Convention Center’da düzenlenecek konser için yeniden İstanbul’a geliyor.

‘Kevin Costner ve grubu Modern West’, 2007 senesinde İstanbul’da 5 Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserin ardından bir kez daha, Avrupa Turnesi kapsamında, Hilton Convention Center’da hayranlarınakonser verecek.

Amerikalı sinema oyuncusu, yönetmen Costner, sinemanın yanı sıra aynı zamanda vokalistliğini yaptığı country-rock grubu Modern West ile başta Amerika olmak üzere Avrupa’da ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu.

2005 yılında kurulan grubun geçmişi 20 yıllık dostluğa dayanıyor. İlk gençlik yıllarından bu yana country müziğini benimseyen Modern West'ten önce ve sonra rock partileri de gerçekleşecek.

Rock Night Party: 21:30 - 22:30
Kevin Costner & Modern West: 22:00 - 00:00
DJ Müzik Show: 00:30 - 02:00

Türk Hava Yolları Sponsorluğunda, Artı 3 Organizasyon ve Atak Müzik işbirliği ile düzenlenecek ‘Kevin Costner ve grubu Modern West’'in konser biletlerini www.biletix.com veya Biletix Satış Ofisleri üzerinden temin edebilirsiniz.


Sanatsal Haber  12.10.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.