Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘EVRENİN GİZLİ BOYUTLARI’ OMEGA YAYINLARINDAN ÇIKTI

Çağdaş Türk yazarı Vehbi BARDAKÇI’nın kitabı Evrenin Gizli Boyutları, yepyeni bir tasarım ve görünümle Omega yayınlarından çıktı..

1 Kasım 2009'da İstanbul Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak ve kitaplarını imzalayacak olan yazar, 5 Kasım'da Ankara İmge Kitabevi'nde, 7 Kasım'da Kayseri Bilge Kitabevi'nde, 14 Kasım'da Adana Kitapsan'da, 15 Kasım'da Mersin Kitapsan'da ve 21 Kasım'da İzmir Arma Kültür & Sanat'ta okurlarıyla buluşacak, sohbet edecek ve kitaplarını imzalayacak.

Vehbi bardakçı'nın tüm kitapları İmge başta olmak üzere tüm seçkin kitapçılarda ve D&R Mağazalarında kolaylıkla bulabilirsiniz.


Evrenin Gizli Boyutları / Vehbi Bardakçı

Düşünce-Felsefe, 240 sayfa

Düşünmeye başladığımızda, yanıt bekleyen bir takım sorularla karşılaşıyoruz. Evren nedir? Evren niçin yaratıldı, nasıl yaratıldı? Biz kimiz? Nerden geldik, nereye gidiyoruz? Geçmiş, gelecek ve hayat... Hayat nedir? Niçin yaşıyoruz?

Genişliğini ve derinliğini kavrayamadığımız evrenin gizli boyutlarını da merak ediyoruz. Algılayamadığımız enerji dalgalarının oluşturduğu başka evrenler mi var? Maddenin karanlık duvarlarıyla sınırlı hayatın ötesinde bilimsel olarak açıklayamadığımız başka yaşam boyutları mı var?

Sadece hücrelerden örülü moleküler canlılar mıyız, yoksa boyutsal derinlikleri de olan ruhsal varlıklar mı? Kendimizi ne kadar tanıyoruz? Sevgimizi, heyecanımızı, coşkumuzu, aşkımızı, sabrımızı niçin kaybettik? Niçin sadece sahip olmaya odaklıyız? Sahip olduklarımızla mutlu muyuz?

Evrenin Gizli Boyutları’nda bu soruların karşılığını bulacaksınız. Vehbi Bardakçı’nın evrensel bakışı, akıcı, yalın, şiirsel diliyle, keyifli bir yolculuğa çıkacak, içinizdeki gizli güçleri keşfedeceksiniz. Bu yolculuk, hem evrenin gizli boyutlarına, hem de kendi içinize yapacağınız gizemli bir yolculuk olacak.


Sanatsal Haber  19.10.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları

melike melis öneş

 Bu kişiye mesaj yaz

23.10.2009


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.