Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘OLASILIKSIZ’ VE ‘EMPATİ’NİN YAZARI İSTANBUL’A GELİYOR

"Olasılıksız" ve "Empati" kitaplarının yazarı Adam Fawer, "İTEF-İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali" kapsamında İstanbullu kitap severlerle buluşacak.

Kalem Ajans tarafından 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında "şehir ve zaman" temasıyla düzenlenecek festivalde İstanbul'da birçok mekanda edebiyat etkinlikleri gerçekleştirilecek.

32 ülkeden 52'si yabancı 90 ünlü yazarın İstanbul'da edebiyat tutkunlarıyla bir araya geleceği festivalde, "Olasılıksız" ve "Empati" kitaplarının yazarı Adam Fawer, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş kampüsünde okurlarıyla buluşacak.

Türkiye'de 50'nin üzerinde baskı yapan "Olasılıksız" kitabının yazarı Fawer, 1 Kasım'da edebiyat severlerle gerçekleştireceği söyleşinin ardından okurlara kitaplarını imzalayacak.

Festival çerçevesinde okuyucuyla bir araya gelecek yazarlar arasında ayrıca, "Agatha ile İstanbul'da" kitabının yazarı Cristina Fernandez Cubas, "Avrupa'da" adlı 1200 sayfalık kitabıyla Avrupa tarihini edebiyat lezzetiyle dünyaya okutan Hollandalı yazar Geert Mak ve dünyanın en önemli feminist ve aktivist ismi olarak gösterilen Mısırlı yazar Nawal El Saadawi de bulunuyor.


Sanatsal Haber  28.10.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.