Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

‘KONAK’ FİLMİ BUGÜN VİZYONA GİRDİ

Geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinin sinema katında düzenlenen ‘KONAK’ filminin galasına ilgi büyüktü.

Türkiye’de ilk defa bir sinema filmine klip yapılan ‘KONAK’ bugün vizyonda.
Sanatsalhaber.com yazarı Doğan ÜR’ün sözlerini yazıp seslendirdiği ’ağlamak nereye kadar’ adlı klip büyük beğeni aldı.

Sanat dünyasından bir çok ismin katıldığı galaya Kurtlar Vadisi oyuncu ekibi damgasını vurdu. Necati Şaşmaz ve Gürkan Uygun galanın en dikkat çekici isimleriydi. Öte yandan galaya ünlü sunucu Ece Erken pembe kıyafetiyle katıldı. Filmde başrol oynayan genç oyuncu Paşhan Yılmazel de oyuncu sevgilisi Merve Sevi ile objektiflere poz verdi.

Oyuncular:
Almeda Abazi, Kerem Fırtına, Paşhan Yılmazel, Ogün Kaptanoğlu, Damla Debre, Öykü Akay, Melahat Abbasova, Gökhan Çelebi, Sevil Uyar

Cem Akyoldaş (Yönetmen), Mehmet Akif Turgut (Senaryo), Funda Çetin (Senaryo), Taylan Sancaktar (Görüntü yönetmeni), Gonca Akay (Yapımcı)

Konu:
6 üniversiteli arkadaş, hocalarının verdiği “kültür mirası projeleri” ödevi için aynı gruba düşerler. Çeşitli mekanlar vardır, Truva, Göreme, Pamukkale gibi. Bazıları buraları seçerken hocaları özellikle bu 6 kişilik grubu Safranbolu projesinden sorumlu tutar.

Safranbolu’ya gelirken arabaları bozulur, karşılarına yardım edecek biri çıkar ama güven vermeyen biridir. Az konuşur ve bakışları bir tuhaftır. Aksilikler rezervasyonlarının iptal edildiğinin öğrenmesi ile devam eder ve kalacak yer nerede ise yok gibidir.

Buldukları boş bir KONAK’a yerleşirler ya da adeta bu KONAK’ta kalmaları için birileri tarafından yönlendirilirler. Baştan her şey güzeldir ama saatler gece yarısına yaklaştıkça sıra dışı şeyler olmaya başlar...
"Konak" gerilim sahneleriyle ve genç oyuncularıyla dikkat çekiyor.


Sanatsal Haber  30.10.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.