Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

SİNEMAYA ‘ARKA PENCERE’DEN BİR BAKIŞ

Sinema dergilerinin fazla yaşayamadığı Türkiye'de online film dergisi Arka Pencere, ikinci sayısında da eleştirileri ve dosyalarıyla önemli bir boşluğu dolduruyor.

Yayın Kurulu’nu Cem Altınsaray, Bilgehan Aras, Burak Göral, Murat Özer ve Burçin S. Yalçın’ın oluşturduğu haftalık online film kültürü dergisi Arka Pencere, ikinci sayısında ‘doluluk oranı’nı katlıyor. Kapağa 'Çılgınlar Kraliçesi/ Breakfast At Tiffany’s'deki gardırobuyla modaya yön veren Audrey Hepburn’ü taşıyan dergi, Müge Turan imzalı 'Modası Geçmeyen 11 Karakter' yazısıyla da kapağı destekliyor.

'Çok Bilen Adam' (Vizyon eleştirileri) sayfalarında Burçin S. Yalçın’dan 'Kıskanmak', Burak Göral’dan 'Coco Chanel’den Önce'/ Coco Avant Chanel' ve “Aşk Geliyorum Demez', Cem Altınsaray’dan 'Yasak Bölge 9/ District 9', Murat Özer’den 'İncir Çekirdeği' ve 'Mezuniyet' filmlerinin eleştirilerinin bulunabileceği Arka Pencere, Tunca Arslan’ın 'Trendeki Yabancı' köşesiyle spor yazarı İslam Çupi’nin bilinmeyen ‘sinemacı’ yönünü yansıtıyor.

Zeki Demirkubuz’un bu hafta gösterime giren filmi “Kıskanmak”taki performansıyla Altın Portakal kazanan genç aktris Nergis Öztürk, Olkan Özyurt’un özel söyleşisi ve Muhsin Akgün’ün özel fotoğraflarıyla Arka Pencere sayfalarına göz kırparken, Kemal Ekin Aysel’in bu haftaki dosya konusunu ‘gezegenimize misafir olan uzaylılar’ oluşturuyor.


NTVMSNBC  9.11.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.