Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

5 YENİ FİLM VİZYONDA

Alacakaranlık Efsanesi:Yeni Ay, Disney'in Yeni Yıl Şarkısı, Köfte Yağmuru, 7 Kocalı Hürmüz ve Kurtlar Vadisi Gladio...

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
Yönetmen Chris Weitz'in, Stephenie Meyer'in romanından beyazperdeye uyarladığı Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay'da Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner ve Ashley Greene rol alıyor.

Filmde doğum günü kutlaması için Edward Cullen ve ailesinin evine giden Bella Swan'ın korku, gerilim ve romantizm yüklü fantastik maceraları konu alınıyor.

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
Haftanın bir başka kitap uyarlaması ise Oscar ödüllü yönetmen Robert Zemeckis'in Charles Dickens'ın eserine dayanarak çektiği Disney'in Yeni Yıl Şarkısı.

Başrollerini Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth ve Robin Wright Penn'in paylaştığı filmde, Noel tatilinde ölen iş ortağı Marley'nin hayaletiyle karşılaşan Ebenezer Scrooge'ın geçmiş, günümüz ve geleceğe dair yaptığı yolculukla, kendisiyle hesaplaşması konu ediliyor.

Köfte Yağmuru
Phil Lord ve Christopher Miller'ın, Judi ve Ron Barret'ın kitabından sinemaya aktardığı Köfte Yağmuru, minik sinemaseverlerin yanında büyüklere de yönelik, keyifli bir animasyon.

Filmde mucit Flint Lockwood'un, suyu yiyeceğe dönüştürmek için tasarladığı makinesinin kazaya uğraması ardından gelişen komik maceralar işleniyor.

7 Kocalı Hürmüz
Yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı 7 Kocalı Hürmüz'de başrolleri Nurgül Yeşilçay, Gülse Birsel, Haluk Bilginer, Erkan Can ve Memet Ali Alabora üstleniyor.

Filmde 1800'lü yıllarda İstanbul'da yaşayan ve parasızlık nedeniyle ihtiyaçlarını yedi kocaya paylaştıran Hürmüz'ün hikayesi anlatılıyor.

Kurtlar Vadisi Gladio
Musa Uzunlar, Köksal Engür, Sezai Aydın, Ali Başar, Ayfer Dönmez ve Sinan Pekinton'un oynadığı Kurtlar Vadisi Gladio'nun yönetmeni Sadullah Şentürk.

Filmde derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçı olan İskender Büyük'ün, yıllarca hizmet ettiği gladio ile hesaplaşması ele alınıyor.


Sanatsal Haber  20.11.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.