Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

5 FİLM VİZYONA GİRİYOR

Bu hafta 2'si yerli yapım, 5 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi, Testere 6, Aşka Dair ile Türk filmleri No Ofsayt ve Gecenin Kanatları sinemaseverlerle buluşacak.

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
Amerikalı ünlü muhalif yönetmen Michael Moore Benim Cici Silahım, Fahrenheit 9/11 ve Hasta belgesellerinden sonra, yine sıradışı bir çalışma olan Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi'yle, sinemaseverlerin karşısında.

Kapitalizmi mercek altına alan ve Amerika'nın kapitalizme karşı duyduğu aşk karşılığında ödediği bedel nedir sorusunu yönelten belgeselde, şirket egemenliğinin, insanlar üzerindeki mahvedici etkisi konu ediliyor.

Testere 6
Korku gerilim tutkunları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Testere serisi, altıncı çevrimiyle tekrar salonlarda.

Yönetmenliğini Kevin Greutert'in üstlendiği filmde Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell ve Peter Outerbridge rol alıyor.

Filmde özel Ajan Strahm'in ölmesi ardından, Jigsaw'ın tartışmasız varisi olarak artaya çıkan dedektif Hoffman'ın, peşindeki FBI'yla giriştiği, oyunlarla örülü, ölümcül kovalamaca ele alınıyor.

Aşka Dair
Maria Sole Tognazzi'nin senaryo ve yönetimine imza attığı Aşka Dair'in başrollerinde Monica Bellucci, Pierfrancesco Favino, Xenia Rappoport, Marisa Paredes ve Michele Alhaique var.

Romantizmle, dramın iç içe geçtiği filmde, kırklı yaşlardaki eczacı Roberto'nun, büyük bir otelde müdürlük yapan Sara'ya aşık olması ardından yaşananlar hikaye ediliyor.

No Ofsayt
Mehmet Bahadır Er ve Maryna Gorbach'ın birlikte yönettiği No Ofsayt'ta Yıldırım Memişoğlu, Taylan Ertuğrul, Deniz Olgaç ve Ahmet Çakar oynuyor.

Filmde ofsayt kuralına kafayı takan ve günlerden bir gün, elinde bir tabureyle bir televizyon programına dalan, 45 yaşındaki Ali Tarantula'nın komik maceraları konu alınıyor.

Gecenin Kanatları
Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı Gecenin Kanatları'nda başlıca rolleri Beren Saat, Murat Ünalmış, Erkan Petekkaya ve Yavuz Bingöl paylaşıyor.

Filmde, 80'li yıllarda bir baskında ailesini kaybeden Gece adındaki kızın başından geçen dramatik olaylar işleniyor.


Sanatsal Haber  10.12.2009

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.