Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

40 AYNA’DAN 40 TİYATRO OYUNCUSU

40 tiyatro oyuncusunun sahneye çıkmadan önceki son hesaplaşmaları 40 Ayna’da. Sergide, aralarında Haluk Bilginer, Erol Günaydın, Ayla Algan, Ali Poyrazoğlu, Gülriz Sururi ve Can Gürzap’ın da bulunduğu ünlü tiyatrocuların fotoğrafları yer alıyor.

City’s Nişantaşı, Fotoğraf Sanatçısı Muammer Yanmaz’ın “40 Ayna Fotoğraf Projesi”ne ev sahipliği yapıyor.
Hadi Çaman, Haldun Dormen, Yıldız Kenter, Zuhal Olcay ve Demet Akbağ gibi birbirinden ünlü 40 tiyatro oyuncusunun siyah-beyaz fotoğraflarından oluşan sergi, bu haftadan itibaren 3 hafta boyunca City’s Nişantaşı’nın 5. katında ziyaretçileri ile buluşuyor.

İlk kez bir alışveriş merkezinde sergilenen “40 Ayna Fotoğraf Projesi”, 40 tiyatro oyuncusunu, yarattıkları karaktere geçiş kapısı olmanın yanı sıra sahneye çıkmadan önceki son hesaplaşma alanları olan aynalardan Muammer Yanmaz’ın yorumuyla belgeleyerek gelecek kuşaklara aktarıyor.

City’s Nişantaşı’nın 5. katında 3 hafta tüm ziyaretçilere açık olacak 40 Ayna Sergisi’nde, aralarında Haluk Bilginer, Erol Günaydın, Ayla Algan, Ali Poyrazoğlu, Gülriz Sururi ve Can Gürzap’ın da bulunduğu ünlü tiyatrocuların fotoğrafları yer alıyor.

Yer : City’s Nişantaşı
Telefon : 0212 270 50 42


Sanatsal Haber  24.10.2008

Facebook ta paylaş

 
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

 

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.