Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

KALBİMİN SESİNİ DİNLİYORUM

Bir sene daha bitti. Yeni bir sene gelmek için gün sayıyor. Neler karaladım dilek defterime;

Ben çocukluğumun sıcak günlerini, ailenin en kocamanını, sofraların en şatafatlısını, kumaş peçeteleri, yiyeceklerin en lezzetlisini, sohbetlerin en derinini, aşkların en kuvvetlisini, kardeşliğin yüceliğini, dostluğun hakikisini, Barnaby’min özel müziklerini, hayatımda var olduğu için tanrıma hep şükrettiğim Oğlum’u, şen kahkalarımı istiyorum her daim. Bunları alıp gidiyorumJ

Deniz kenarına, dalgaların martı sesleri ile birleştiği, günün güzel battığı, güneşin pırıl pırıl doğduğu , köpeğimin bahçede koşturduğu ağaçlarımın dallarında birbirinden lezzetli meyvaları , çiçeklerimin her renk olduğu , isteyerek mutlu olarak çalışılan işlerin yapıldığı üretildiği, karşılığında huzur ve mutlu yaşanacak kadar para kazanılan asla dostlukların kirlenmediği kardeş kardeşe girmediği aksine koruyup kolladığı, savaşlar yerine barış için el ele yan yana durulduğu, din dil ayrımının ne olduğu hiç bilinmeyen, sadece insan iyi insan olduğu için bir arada olunan hayal diyarına…

Negatif, halinden asla memnun olmayan insancıkları, başkalarının dedikoduları ile beslenen kendinde asla kabahat bulmayan ve saldıran, öfke nöbetlerinde olan mahlukatları, empati yeteneğini yitirmiş yada hiç tanışmamış olanları, oturduğu yerden sürekli eleştiren ama faydalı bir şeyler üretmeyen, karşısındaki aşağı çeken na memnunları kazana koyup yakarak gidiyorumJ

Çok heyecanlanırdım daha önceki yıllar da, aralık ayına girince bende başlardı tatlı telaşlar, mutluluklar, süslü süslü paket hazırlıkları. Kalmadı mı? Yokkkkk halen var, kendi kendime çırpınıyorum ve tanrıya şükür ki hayatımda olan dostlarım benimle yan yana bu duygularda, şükür çok şükür.

Tesadüflerin asla tesadüf olmadığını anladığım yeni tanışmış olsak da çok özel noktalardan birbirimizi yakaladığımız arkadaşlarım var, şükür çok şükür.

Eski kökleşmiş bir bütün olduğumuz, bir elin parmağı kadar az sayılı dostlarım var, şükür çok şükür.

Ailem, sayımız azalsa da hayatta kalanlar benle omuz omuza şükür çok şükür.

Oğlum ile aşkın en güzel, özel halini yaşatan Tanrıma şükür çok şükür.

2018 …

Yepyeni bir 12 ay geliyor; Umutları, sevinçleri, iyilikleri, bol şans, bereket, bolluk, sevgiyi heybesine doldurmuş, bunları da günlere aylara paylaştırmış olmasını diliyorum.

Sağlık en başta, o olmazsa neyin önemi var ki?

İyimserlik en yan etkisi olmayan, bulaştımı bir kez, etrafa yıldızlar saçan bir ilaç. Bizler derin bir nefes alıp bu ilaçın faydalarının farkına varmalıyız.

Sağlıkla, mutlulukla bereket ile şükrederek yeni seneye merhaba…


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
29.12.2017

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 









 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.