Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLARKEN

DÜNYA VATANDAŞI YETİŞTİRMEK;

Bir bebeği dünya ya getirmek çok kolay bir iştir de ;onu yetiştirmek bir o kadarda zor….
Kendi egolarımızı bertaraf edip hırslarımızı, eksiklerimizi onun üstünde denemeden sadece onun tek başına bir birey olarak yetişmesini kendine özgüveni olan, kendi haklarını korumak için başkasının hakkını çekip almayan, yanlış yaptığında hatasını bilen,sevindiklerinde mutluluklarını üzüldüklerinde üzüntülerini dışarı vurmaktan çekinmeyen sağlam insanlar yetiştirmek….Kısacası dünya vatandaşı yetiştirmek…
Haklarını savunurken savaşmak çözümünü değil de , konuşmayı tercih eden hergün dağarcığına bir şeyler eklemek için sosyalleşmeyi seçen çocuklar yetiştirmek için emek verelim.
Çocuklarımız bizlerle konuşmak , sorunlarını paylaşmak istediğinde hep önceliği onlara verelim. Bu dünya, gelecek ancak medeni insanlarla yol alacaktır.
Rekabet, başarı ve hırs kelimelerinin karşılığı savaş olarak anlamlandırmayan kendine güven, tam dostluğa aile bağlarına saygısı olan, sosyalleşmeyi ilke edinmiş karakteri güçlü gelecek nesile.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

KÜLTÜR MOZAĞİNİN ORTASINDA BİR SANAT MERKEZİ: ARTE İSTANBUL

Arte Istanbul Sanat Merkezinde, Resim, Heykel, Fotograf, Film, Dans, Tiyatro gibi farklı sanat dallarında, değerli sanatçılarımız bilgi ve deneyimlerini Atöyle Çalışmaları ile öğrenmek isteyenlere aktaracaklar.

İstanbul, Beyoğlu’nda yepyeni bir sanat merkezine kavuştu. 11 sanatçının, çalışmalarıyla hayat vereceği Arte İstanbul, Beyoğlu’nun tarihini ve kültürel mozağini yansıtan çok özel bir sokakta, Tercüman Çıkmazı’nda açıldı. Ermeni mimarisinin örneği olan 5 katlı binada, sanatın çeşitli dallarında eser veren tanınmış isimler atölye çalışmaları gerçekleştirecek ve deneyimlerini yeni yeteneklere aktaracak.

Arte İstanbul’da fotoğraf alanında Ali Konyalı, Çerkes Karadağ, Gültekin Çizgen, İsa Çelik, resim alanında Alp Tamer Ulukılıç ve Mahir Güven, mücevher tasarımında Aynur Güven, sanat felsefesinde Erhan Karaesmen, sinemada Şafak Türkel, dansta Uğur Seyrek ve heykelde Yunus Tonkuş çalışmalar yürütecekler.

Email: info@arteistanbul.com
Website: http://www.arteistanbul.com
Adres: Arte İstanbul - Tomtom Mahallesi- Kumbaracı Yokuşu - Tercüman Çıkmazı- Beyoğlu


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
24.10.2008

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 

 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.