Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

İÇ SESİM VE BEN

Pandemi yorgunluğu, sosyal mesafe, maske, hijyen yok yok onu anlatmayacağım.

Dün dünde kaldı cancağızım, gelecek bilinmeyen bugünü yaşa sen. Yaşa da, öyle kolay değil dönem çok farklı dönem.

Kendimle kaldığım anlarda biriydi, güneşli güzel bir sabah karşımda işte bu manzara. Uzaktaki yelkenlinin seyri, denizin görsel terapisi, yeni kesilmiş çim kokusu öyle beyne işliyor ki, kuş sesleri ve patisini omuzuma koymuş kedicik.

Endişelerim, huzursuzlarım var, mutluluklarım, şükürler ettiklerim, arafta kalma halleri, kararlarımda kararsızlıklarım, paylaşamadıklarım, kendi kendime olumlama gayretlerim.

Silkelenmem gerek, şükürler içinde inançlarım ile inandıklarım ile yürümem gerek. Karşımdaki manzara bu güzellikleri görmem için sunulmuş her bir ayrıntıyı hissedebiliyorum şükürler ile.

Yepyeni adımlara ihtiyacım var, yeni bir bene ihtiyacım iyilikler ve sağlıkla.

Sizin de kendinizi bazen araf ta hissettiğiniz oluyor mu? Tam bir şey isterken vazgeçtiğiniz neyin daha iyi olacağını bilemediğiniz? Yeni olumlu bir hareket beklediğiniz?

İç sesim ile benim sabah denize karşı sohbetim bu, biz birbirimizi çok severiz anlaşırız da, pek ayrı gayrı değildir yollarımız ikimizde; yani iç sesim ve ben kalp gözü ile hareket ederiz, sevgi yolunda ilerleriz. Çok sevmemize rağmen birbirimizi, arada tartışırız, çatışırız, birer kahve alır dertleşiriz, bol bol konuşuruz saklamayız hiçbir şey. Ah insanlarda konuşsa sorunlarını, dertlerini beklentilerini birbirlerine aktarabilse. O zaman ne kavgalar çıkar ne anlaşılamamaktan doğan sıkıntılar.

İkimizde sade bol köpüklü kahve severiz, küstüğümüz olur araya mesafe koyarız, uzun sürmez sonra sımsıkı sarılır yola devam ederiz.

Aşk ile, iyilikler ve sağlıkla.

Çok yorgun olan ruhlarımız, bedenlerimiz artık isteksiz zorlanıyoruz güzellikler ile beslenen enerjisine hayran olduğum birçok can arkadaşım durdu. Bu süreç geçecek elbet, iz bırakacak kesin. Eğitim çok açık verdi, ilk okula başlayandan sınavlara hazırlanmakta olanlara kadar şaşkınlık, korku, endişe önlerini görememek hayatlarını etkileyecek.

Eski günlere dönüş süresi nedir bilmiyorum ama, birçok adım artık yeniden düzenlenecek.

Mart bahara adım adım, yüreklerimizde de çiçekler açtırsın dilerim.


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
27.02.2021

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 







 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.