Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

MUTLULUK AN, HUZUR ZAMANDIR..


Hepimizin başına gelmiştir, bazen kendimizi yorgun mutsuz ya da huzursuz hissettiğimiz.
Benim arada olur mesela, biranda kendimi yorgun hissettiğim veya aniden çok mutsuz olduğum. (Aslında kanki'min dediğine göre ben mutluluk maskesi takıyormuşum içimdeki fırtınaları dışarı belli etmeden dolaşmak için). Böylece içimdeki o fırtınalar azdı mı kendi kabuğuma çekilip sonra tekrar dönüyormuşum hayata. Belki de bir çoğumuz bunu yapıyor, hani o her kızdığında dışarı patlayan insanlardan değilseniz.

Mutlu ve huzurlu olmak için hayatımıza daha çok eğlence, şaka, keyif ve iyimserlik, hoşgörü katmamız gerekmez mi? Korku, kıskançlık, öfke nöbetleri, şımarıklık gibi sevimsiz duygulardan ne kadar uzak kalırsak o kadar kendimizi iyi hissetmez miyiz acaba.?
Aslında bunun tek bir şekli var; kendiniz olun, kendiniz kalmaya çalışın… Bu kavga gürültü, bu kıskanç ve hazımsız dünyada ne kadar zor değil mi, ama bunu başarabilirseniz size an’lar mutluluk verecek, kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.
Kendinizden (kadın erkek her kim olursanız olun) hoşlanmalısınız, keyif almalısınız şükretmelisiniz halinize, sizden çok yukarıdakilere hedef koyarsanız mutsuz olursunuz onun hiç sonu yok, ama sizden aşağıda olanları unutmaz onları hatırlarsanız olgunluğun, mutluluğun hazzını da bir o kadar fazla yaşarsınız.

Mutlak ve mutlak kendiniz olun, yüreğinize beyninize mutluluk tutkusu aşılayın.
‘’Mutlu olmak her şeyden önce hayattan zevk almaktır’’ elinizdeki değerlerle yaşamı anları ıskalamayın.
Küresel kriz ortamında her şey negatif olarak bize sunulurken yakaladığınız an’ları mutluluğa çevirmeniz dileğiyle.

Süper bir sergi açılıyor kaçırmayın derim;

Süzer Plaza Sanat Merkezinde 18 Aralıktan itibaren Türk tasarım dünyasının önemli isimlerinin hazırladığı sofraların sergileneceği bir sergi açılacak. Aynı anda Süleyman Saim Tekcan’ın resimlerinin de yer alacağı serginin organizasyonunda Çiğdem Simavi imzası var. Rıfat Özbek, Serdar Gülgün, Zeynep Fadılloğlu ve Sıtkı Usta önemli isimlerden birkaçı..


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
16.12.2008

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 

 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.