Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

CHRISTMAS 24 Aralıktan 25 Aralığa geçiş….


Kim ne derse desin seviyorum böyle sıcak, neşeli, şık, eğlenceli günleri.
Benim için din’ler üstü bir şey, büyük bir zevk.
Zevkle hazırlandığım christmas günleri geldi aklıma, günler öncesinden özenle hazırladığım davetiyeler, büyük noel çoraplarında sürpriz hediyeler, süslenen noel ağacı, seçilen yemekler ve gösterişli kurmaya özen verdiğim sofralar, asla eksik olmayan mumlarım ve hazırlanan özel kokteyller.

Tabi tüm bunlar sevdiklerimle paylaşılınca güzeldi, onlar katılınca anlam kazanıyordu, nasılda eğlenirdik. Şimdi bu kadar büyük kutlamalar yapamıyorum sahip olduğum, kendinden çok fazla başkasına özen gösterildiğinde kıskanan minik bir adam var hayatımda. En heyecanlı günlerim en büyük kutlamalarım onunla olanlar.
Pazar günü onunla çam ağacımızı süsleyeceğiz, kimini anlayacak kimini anlamayacak şimdilik. Ama olsun varsın, benim anılarımı, günümü, geleceğimi birlikte götürecek yarınlara oğlum.
Özel olmalı her şey bu sıralar, mutluluk için çarpmalı kalpler, her ne sıkıntınız varsa erteleyin, yapabiliyorsanız unutun gitsin. İşsiz kaldınız, sevgilinizden ayrıldınız, çok özlediğinizi göremediniz, istediğiniz elbiseyi alamadınız, kilo aldınız vs…
Yarınlara umutla bakılacak günler bu günler, yeni iş hayatı yeni yarınlar demek …
24' ü gecesi nefis bir şarap açın kendinize, mutlaka mumlar yakın masanızda geceyi paylaşmak istediğiniz dostlarınızla olun, birilerine sürpriz yapın minik hediyelerinizle gülümseyen yüzler sizi mutlu kılacaktır emin olun.

Yarınlara umutla bakabilmek, geçmişten ders almak ve asla asla dostsuz kalmamak dileğiyle yaşamınız kalbiniz gibi olsun……..Kalın sağlıcakla.

Yine kuzenim güzel kadın Sevil Binat
nefis bir sergide ev sahipliği yapıyor ellerine sağlık;

Pekerun -Taşlarin Arkasındaki İzler
18 Aralık 2008 -- 18 Ocak 2009

20 yıldır çalışmalarını Almanya da sürdüren ressam Mahmut Celayir , uzun bir aradan sonra İstanbul'da C.A.M. Galeride,“ PEKERUN - Taşların Arkasındaki İzler“ isimli kişisel sergisini açıyor. Bu sergideki çalışmalar, aynı tema üzerinde yoğunlaşmış ve birbirini bütünleyen üç farklı dönemin yapıtları . Serginin başlığını taşıyan deyim “Pekerun“, içinden geldiği coğrafyada yer alan, bir dağlık alan bölgesi ve zaza dilinde taşların arkasındaki yer anlamını taşıyor.

C.A.M Galeri
Abdi İpekçi cad. Altın sok. Ahmet Kara İş Merk. Kat:3 D.13
Nişantaşı / İstanbul - o.212 2488149


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
20.12.2008

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 

 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.