Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

2009 MERHABA..


Son dönemlerde sıkça konuşulan, hepimizin hissettiği krizlerden sonra umutlarla beklediğimiz yeni bir seneye başladık. Tabi ki yine sağlık, başarı, para ve işimizin daha iyi olması için dileklerde bulunduk. Zaten öyle değil mi, insanoğlu hep sıkıştığında ümit ederek ve iyi şeyler dileyerek hayata bağlanmıyor mu? Negatif olursak yaşama bir şeyler katamaz, kendimize bile faydamız dokunacak adımlar atamayız.. Pozitif hep pozitif.

Ocak ayı senenin ilk ayı, ve bu ayda o kadar çok sevdiğim insanın doğum günleri yer alıyor ki.. Ailemden , dostlarımdan, arkadaşlarımdan bir çok.
Benim için hepsini hatırlamak , aramak bile keyif verici bir şey, işte hayatı size anlamlı kılacak bir neden. Etrafınızda dostlarınızın olduğunu hissetmek, değer verdiklerinizi görmeniz için bir sebep. Onlarda beni özel günümde unutmazlar, nefis bir alışveriş. Karşılıksız, çıkarsız sadece bir çift tatlı söze paha biçilemez.
Ocak doğumlu olan en miniklerini paylaşacağım sizlerle. onlar iki sene arayla 2 Ocak günü kardeş olarak dünyaya geldiler. Sarp & Alp Aral.

Çok eski ufaklık arkadaşımın bebekleri onlar, bizlerde bir dönem ufaktık birlikte hayatın eğlenceli kısmında annesinin yaptığı nefis kurabiyelerle (ki hala ağzımın suyu akar hatırladıkça) büyüdük. Büyük cumbalı evlerinde pencerede oturup sıcacık çaylarımızı içerken gülüşüp türlü muzurluklar yapardık kendimizce… Ve seneler geçti dünya şekeri iki bebek sahibi şimdi .
İlk oğlu, Sarp bebek doğduğunda hastanede minicik elleri ufacık suratı ile içime sokacağım gelmişti nasılda tatlı tatlı uyuyordu beşikte. Emine teyzem (arkadaşımın annesi) biran bile düşünmeden Sarp’ı aldı kucağıma bıraktı sana da uğur getirecek sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alacaksın dedi. Ne kadar temiz kalple ne kadar içten söylenen dileklerdi onlar. Ve doğruda çıktı Sarp bebek 1 yaşına girdiğinde bende bebek bekliyordum bu mutlu haberi paylaştığımda hepimiz uğuruna inandık, aslında yürekten dilenen, kalpten söylenen iyi niyetlerin nasıl da çıktığının örneğiydi bu. Benim minik oğlum dünyaya gözlerini açtığında o gün yine müjdeli bir haber aldım arkadaşım ikinci bebeğini bekliyordu. Nefis bir zincirdi bu Allah evreni mükemmel yönetiyordu sonsuz teşekkürlerimizle. Ve Sarp bebeğinin doğduğu günden 2 sene sonra aynı gün benim oğlum 6 aylık iken Alp bebek dünyaya gözlerini açtı..Tanrı iki kardeşin aynı doğum günlerinin olmasını, ailenin espri ve neşeyi çifte yaşamalarını istemişti.
Şimdiden onlara buradan kocaman öpücükler ve sağlık dolu nice uzun yıllar, iyi yaşlar.
HAPPY BİRTHDAY SARP & ALP ARAL. Ve tüm ocak ayında doğan sevdiklerim.

Bu senenin başından itibaren kendinize söz verin hep iyi hep olumlu şeyler düşünün kendinize etrafınızdaki herkese barış için dünyanın güzel olması için bu şart. Kötü dileyen kötü düşünen zarar verici hırslara kapılmış ve sizi yiyip bitirdiğine inandığınız insanları dışlayın hayatınızdan onların kendilerine faydası olmadığı gibi bizlere hiç olmaz bırakın onlar kendi yarattıkları kabus evlerinde yaşasınlar. Neler kaybettiklerini düşünsünler, iyi olan iyi kalpli düşünen medeni insanlarla aydınlık dünyaya….

2009 ‘un ilk ayı başlayın olumlu ve de sevgi dolu olmaya, hayat size gülecek bunu bilin.
Kalın sağlıcakla…..


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
2.01.2009

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 

 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.