Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

EN BÜYÜK SERVET SEVDİKLERİNLE YANYANA OLMAK

SEVDİKÇE, SEVİLDİKÇE HAYAT ANLAMLI

Bu kadar uzun bir başlık attım bu ayki yazıma. Öyle içimden geldi ve koca bir senenin sonunda aralık ayında, geçen senenin yaşanmışlıklarını düşündüm kendi kendime. Sıraladım bir bir neler yaşandı, neler yaşanmadan uçup gitti veya ben öyle hissettim, aslında uçan değil de hayırlısı bumuydu diye??

Sanatsalhaber, yayın hayatına adım atar atmaz çok ciddi okur kitlesine ulaştı. Bu kadar başarılı bir sitenin ilk köşe yazarlarından olma şerefine nail olmamım üstünden de tam bir yıl geçti. Bu bir yılı, sayın editörümüzün adımıza hazırladığı plaketlerle onurlandırdığı gece ise benim için hiç unutulmaz bir gündü. O gün, benim doğum günümdü iki kutlama birden yaptım. Bir kez daha teşekkürler Sanatsalhaber ve Editörüm.

Her yazımda mutlaka değindiğim sevdiklerimiz, değerlerimiz, tabiî ki en önemli konumdu. En büyük servet sevdiklerinle yan yana olabilmek, kıymetini bilmek.

Tüm yaşanmışlıklar, kazançlar sevdiklerinizle, ailenizle olanlar. Maddiyat elbette çok önemli günümüz dünyasında ama sadece onun için yaşayanlar gözleri bu hırsla kapanmış olanlar aniden hayatlarından yitip gidenleri o kazandıkları ile geri getirebildiler mi, getirebilecekler mi?

Negatif olanlar, hayata negatif taraftan bakanlar, koca bir sene ne geçti elinize, neleri bu düşünce içinde olduğunuzdan kaybettiniz farkındamısınız? Pozitif bakmayı bilenler ellerindeki minicik şeylerle yakaladılar mutluluğu.

Bir senenin sonunda pozitif yüreklerle ve iyi niyetlerle hazırlamaya başladık ağaçlarımızı. Minik hediyelerimizi çam sakızı çoban armağanı diye vermeyecekmiyiz sevdiklerimize, şükretmeyecekmiyiz yanımızda kalanlarla, olanlarla bir seneyi daha devirdiğimize ve yeni bir seneye umutla sağlıkla girdiğimize?

Yaşanan aşklar hep hatırlanacak anılarda, kalbinizde hep var olanlar yepyeni bir sene için ‘yine senle’ diye kalkmayacak mı kadehler? İçinde kimin de şerbet, kiminde meylerle.

Din, dil, ırk tercihler fark etmeden hiç takılmadan o konulara sadece insanız ve aynı dünyada yaşıyoruz diye sarılmayacak mıyız birbirimize??

Bugüne kadar yapmadıysanız bu sene kendinize ödül olarak verin bu pozitif bakışı, pozitif inanışları ve dünyadaki tüm kirliliği yıkamak için sarılın tüm doğru değerlere.

Yeni senede, ailemize katılacak oğlumun ve bizim heyecanla beklediğimiz minik bebeğimize ve tüm bebeklere bunu borçluyuz.

Bu yeni senede hayatı seyrederek yaşayan değil de, hayatı tam içinde yaşayan olun.

Çok ama çok mutlu bir sene, hayırlı bir gelecek aydın bir toplum için MUTLU YILLAR.

Gelecek sene görüşmek üzere….


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
14.12.2009

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 



 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.