Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

EVRENİN EN BÜYÜK MUCİZESİ AŞK...

Yeni senenin ilk ayı bitmek üzere, dışarıda nefis bir kar var, insana hem romantik hem de düşündüren bir manzara sunuyor, keyif veriyor. İçinizde sevgi varsa durmadan yaratırken bir yandan düşünüyorsunuz; sokaklarda yaşam savaşı veren çocukları, kimsesizleri, sokak hayvanlarını….

Yeni yıl umut demektir, yeni yıl sevgiler demektir. Hayallerin peşinden bir kez daha yılmadan gidebilmek demektir. Başarmak için yenilenerek koşmak demektir, bir kez daha bir kez daha.

İşte tüm bunların yeniden başladığı ve hayat denen filmin daha güzel yaşanması için emek harcanan, yeni kararlar alınan günlerde aniden hayatımıza bir bebek girdi. KEREM bebek bize tüm duyguların, inançların ne kadar doğru olduğunu bir kez daha hatırlattı.

2009’un son günlerinde aldığım haber üzerine biraz korktuğum, çok heyecanlandığım, endişe duyarak koştuğum hastanede, daha zamanı varken bu dünyaya gelmeye, aniden karar veren minicik bebek. Yeni senede umutların başarının, azim’in, heyecanların, yaşamın sayfalarında gerçek olan mucizeyi anlatan o minicik bedeni ile hayata nasılda sarılmak gerektiğini, nasıl kararlı olunacağını ve sevginin acayip büyüklüğünü bizlere hatırlatarak gelen Kerem bebek. Bunun adı AŞK..

Ben aşık olmayı severim ‘iliğine kemiğine kadar’ derler ya öyle. Zaman zaman kaybedeceğimi bildiğim, yarım kalacağını bildiğim ama aşık olmaktan korkmadığım aşklarım var. Bunların hepsi birer insan değil elbette. Çok severek aldığım bir çanta, sahip olmaktan mutluluk duyduğum kahve fincanım, sahilde oturup simit - çay ile renklendirdiğim kaçamak saatlerim, caddede kendi kendime ama keyif alarak dolaşmalarım, kahve molalarım ve insanlar tabiî ki hayatımdaki insanlar bunların hepsi aşk… Evren bize muhteşem bir duygu sunmuş yaşamalı, tatmalı, dokunmalı diye.

Hayata geniş gözlüklerle bakıyorsanız, kalbinizde birçok değere yer varsa, etrafınız da o kadar aşka değer olaylar var kiJ. Yeter ki görün, gördüğünüzü ellerinizle kalbinizle kavrayın, yaşayın.

İlkbaharda uyanmaya başlayan doğa, yeni filizlenen çiçeğin açması, sabah sabah uyandığınızda mis gibi kokan kahve , ayaklarınıza dolanan minicik bir köpek yavrusu, gün doğumunun müthiş haz veren kalbi çarptıran anı, doğru yerde doğru zamanda yakaladıysanız bu doğa olayının adı da aşk.

Ama ben tam 30 aydır muhteşem bir Aşk yaşıyorum. Tüm kalbimi delicesine çarptıran bir Aşk. Güldüğünde nice gün doğumlarına bedel olan. Kokusu’nu kokladıkça yeni açan çiçeklere bedel, sarılarak minicik ellerinle yeri göğü durduran büyük bir Aşk OĞLUM.

Hastane odasında yeni doğan bebeğini kucağına verdiklerinde gözlerindeki sevgi seline, şaşkınlığı’na şahit olduğum canim arkadaşımın yanındayım. Bana bir kez daha Aşk’ın heyecanını yaşatan bu manzara; arkadaşımın büyük aşk’ı ile tanışma anı ve onların ilelebet sürecek aşk hikayeleri bu duygularla yansıdı kalemime, samimice olduğu gibi.

Allah tüm evlatları korusun, yolları açık olsun.

Aşk zaten kocaman bir samimiyet, kalpten verilen en büyük servet.
Anlayana…. Almasını bilene….kıymetini bilene….paylaşana…

Sevgisiz kalmayın emi, kalbinizdeki neyse onu yaşayın sevgiye kocaman gözlüklerle, kocaman yürekle bakın Aşk’a değer o kadar çok şey var ki bu dünyada…

14 şubat SEVGİLİLER GÜNÜZÜ kutlarım. Mutlu anlar, neşeli dakikalarla dolu olsun gününüz.


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
26.01.2010

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 




Kerem Bebek
 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları

erolşenlik

 Bu kişiyel mesaj yaz

29.01.2010


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.