Anasayfam Yap | Künye | İletişim | Reklam

    Anasayfa

   Resim - Fotoğraf

    Sahne Sanatları
    Müzik - Konser
    Sinema - Tv
    Kültür - Edebiyat
    Tarih - Arkeoloji
    Tasarım - Mimari
    İnsan - Polemik
  ●  Bizden Haber
  ●  Yazarlar
  ●  Yasal Uyarı
  ●  Linkler

 

Bizi Facebook'tan Takip edin Bizi Twitter'den takip edin

 

Üye / Yazar Girişi

 Kullanıcı :

 Parola   :

  Kayıt Ol

 

 

Kuzgunun Rüyaları

ŞEHİR TİYATROLARI
İSTANBUL DEVLET TİYATROSU

  


 

 

 

 

 

 

ŞAH… BEN SENDE TUTUKLU KALDIM…

Bir Bodrum klasiği.
Mevsimler bahara dönmeye yüz tuttuğun da, ne zaman güneş sıcak yüzünü bana döndüğünde mis gibi bir koku sarar sarmalar beni. Bu Aşktır, bu Bodrumun beni alıp götürdüğü ŞAH‘dır.

Kendinizi evinizde gibi huzurlu, rahat hissettiğiniz her türlü konforu alabildiğiniz sıcacık mekan.

İster havuz başında, isterseniz size ayrılmış şezlonglarda deniz kenarında sabah kahvelerinizi yudumlayarak güneşin ve denizin tadını çıkartabiliyorsunuz.

Ben bu sene dur durak bilmeden müşteri memnuniyeti heyecanını yaşayan Leyla hanımın kahvaltı düzenini merak ediyorum, kimbilir bu sene aklına neler koydu nasıl sunacak? Kendini tekrar etmemek adına pür enerji koşmacalarına şahit olduğumdan bu merakımda gayet normal .

Artık bir klasik olan ‘’Ley hanım’’ kahvesi ise mükemmel…. Bir kahvenin kırk yıl hatırı Şah’ın ayrıcalığı.

Mert Güngör, aslan gibi adam, mükemmel baba, otelin sahibi olmasına rağmen her detayla bizzat kendi ilgileniyor. Büyük abi ise daha arka planda gözükse de tüm kardeşler birbirine kenetlenmiş kuvvetten güç doğar misali. Eniştem rahmetli Şahsuvar Güngör’ün yukarılardan izlerken gurur duyduğuna eminim.

Ben Güngör kardeşlere ‘’Arı Maya’’ kardeşler diyorum, devamlı koşuyorlar birde sıcak iklimde yaşayan insanlara miskin ve tembel derler. Bunun tam tersini gördüğüm kardeşler babalarının inşa ettiği bu güzelim oteli günümüzde bir butik otel olarak işletiyorlar. Hem güne uyarlamışlar, hem de samimiyeti unutmamışlar. Ekip, birlikte çalıştıkları ekip aynı kendileri gibi, nasıl üstlenmişler, sahiplenmişler her iş onlarda yüksünmeden gocunmadan ,yüzlerinde gülümseme her yerlerdeler.

Şu sıralar otel misafirlerine iyi hizmet verebilmek amacıyla, hummalı olarak hazırlanıyor, ortalık misler gibi, havuz güneş ışığını yansıtarak dans ediyor. Yeni sezon yeni anılar ile harmanlanacak. Otel hatıra defteri yine güzel anılar ile dolup taşacak.

Otelde odalar birbirlerinden farklı düzenlenmiş, konfor ise hepsinde aynı. Sıcacık sımsıcak bir butik otel Şah, ben burada tutuklu kaldım. Bu tutukluluktan hiç mi hiç şikayetim yok. O kadar çok anı, an, ve hikayelerim var ki beni hep güzel yapan, kimi zaman hislendiğim, kimi zaman kahkahalar ile güldüğüm ama hep sıcacık an’lar… Anılara dönen hikayeler.

Aylarca kal deseler bıkmadan kalınacak, bir işin ucundan da tutayım diyebileceğim kocaman evim ŞAH. Ailem, sevgilerim, sıcaklıklar, rahatlık ve nefes aldığım yer. İçimim dışınım ben olduğu yapmacıksız ortam.

Bu yaz rezervasyon yaptırmayı unutmayın derim, özel güzel ve keyifli yaz için iyi seçim.

Benim notumdur;
ŞAH öyle bir yer ki için patlasa sıkıntıdan, ruhun çökse toparlanamasan bir türlü, hava kuş çiçek gönlüne ulaşamasa bile ŞAH'ın ortamını görünce erirsin ve kendine gelirsin hayatın aşk dolu olduğunu anlar, yaşarsın mis gibi havasında, kuzenlerin sevgisinde tüm ekibin samimiyetinde orası benim ailem, orası benim enerjim. İşte bu kadarrrrrr......

Geçen yazım yaz değildi, hüzün doluydu, canımın içi Babam elimden kaydı gitti. Hep buruk olacak biliyorum ama bu yaz bana ve hepimize sağlık, bol enerji ile gelsin diyorum sevgiyle kalın.


Perrin GÖKDEMİR ÜLKER
7.04.2014

Facebook ta paylaş


Yazarın Tüm Yazıları...  -   Yazar'a mesaj yaz  -   Yorum Yaz 



















 

Yorum Yaz

 

Tavsiye Et

Okuyucu Yorumları


 

SanatsalHaber Basın Konseyi üyesi olup Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. SanatsalHaber'de yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Sitede yayınlanan yazı ve fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Copyright © 2008-2021 SanatsalHaber.com.